Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Δυο 17χρονοι ξύρισαν με φαλτσέτα για να σπάσουν πλάκα 12χρονο – Προσωρινά κρατούμενος ο ένας τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την κομμωτική τέχνη θέλει να ακολουθήσει ο 17χρονος ο οποίος ξύρισε έναν 12χρονο στο στο γυμνάσιο – λύκειο της Ερμιόνης Αργολίδας γι’αυτό είχε πάνω του φαλτσέτα!

Αυτό είπε ο δικηγόρος του ανήλικου ο οποίος τόνισε πως όλα έγιναν για ένα αστείο το οποίο ξέφυγε! Ο 17χρονος χθες κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα στην Νέα Κασσαβέτεια Μαγνησίας ενώ ο δεύτερος 17χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Ο πελάτης μου επισήμανε από την αρχή ότι όλα συνέβησαν στο πλαίσιο ενός αστεϊσμού, ο οποίος ενδεχομένως ξέφυγε των προβλεπόμενων ορίων, όπως έχει γίνει ξανά στο παρελθόν σε τέτοιου είδους ηλικίες λόγω της ανωριμότητας. Δεν επιθυμούσε να τρομάξει κανέναν και η φαλτσέτα, τη μέρα που έλαβε χώρα το συμβάν, ευρέθη συμπωματικά στα πράγματά του και από παραίνεση άλλου συμμαθητή, έπαιξαν το ‘παιχνίδι του κουρείου’» δήλωσε ο κ. Βασίλης Δελής στο MEGA.

Και συνέχισε: «Επειδή ο εντολέας μου κατά τις εξωσχολικές του δραστηριότητες έχει μια ροπή στην κομμωτική και επιθυμεί να ακολουθήσει αυτόν τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την προηγούμενη ημέρα είχε κάνει κάποιο κούρεμα, είχε μείνει στην τσάντα του.

Αυτό έγινε εν είδει αστεϊσμού στα πλαίσια του παιχνιδιού. Έγινε έπειτα από συμπωματική παρουσία του φερόμενου ως παθόντα στο συγκεκριμένο σημείο, χωρίς καμία άσκηση βίας, με την απόλυτη συναίνεσή του και σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια πρόσφορη ενέργεια, δεδομένου ότι ο 12χρονος δεν έχει καν μουστάκι για να ξυριστεί. Οπότε μόνο ως παιχνίδι θα μπορούσε να ληφθεί αυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ