Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρουμανία: Ρεκόρ ποσότητας κοκαΐνης ανακαλύφθηκε σε πολτό φρούτων από τον Ισημερινό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποσότητα «ρεκόρ» κοκαΐνης κατέσχεσαν οι ρουμανικές Αρχές, σύμφωνα με ανακοίνωση  της ρουμανικής αστυνομίας, η οποία, όμως, δεν διευκρίνισε την ακριβή ποσότητα.

Τα ναρκωτικά ανακαλύφθηκαν σε δοχεία με προορισμό την Ολλανδία, το οποίο περιείχε 16 τόνους κατεψυγμένου πολτού φρούτων. Το κοντέινερ εκφορτώθηκε στο λιμάνι της Κωνστάντζας και στη συνέχεια η διαδρομή του επιτηρήθηκε από την αστυνομία και τους εισαγγελείς. Η μεταφορά σταμάτησε και ελέγχθηκε στο τελωνείο Nădlac, όταν ετοιμαζόταν να φύγει από τη χώρα.

Το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων έφτασε στο λιμάνι της Κωνστάντζας από το Εκουαδόρ.

«Στις 18 Σεπτεμβρίου 2024, μετά την ολοκλήρωση των τελωνειακών διατυπώσεων, το κοντέινερ μεταφέρθηκε στον δήμο Aiud και 71 βαρέλια που περιείχαν κατεψυγμένο πολτό φρούτων μεταφορτώθηκαν σε φορτηγό-ψυγείο.

roykokaikolla34

Η μεταφόρτωση πραγματοποιήθηκε από το ύποπτο θαλάσσιο εμπορευματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 75 μεταλλικά βαρέλια και η καθαρή ποσότητα ενός τυμπάνου ήταν περίπου 200 κιλά. Η μεταφορά περιείχε πολτό φρούτων που επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία τροφίμων», ανακοίνωσαν οι ρουμανικές αρχές.

Η αποστολή επρόκειτο να φτάσει στην Ολλανδία στις 25 Σεπτεμβρίου.

«Στις 23 Σεπτεμβρίου 2024, το φορτηγό που μετέφερε την ποσότητα κατεψυγμένου πολτού φρούτων έφτασε στο συνοριακό σημείο διέλευσης Nădlac 1, όπου, με την υποστήριξη της Συνοριακής Αστυνομίας, ακινητοποιήθηκε», ανέφερε η Αστυνομία.

Οι αρχές έλεγξαν την αποστολή, γιατί υποψιάστηκαν ότι μέσα στα κατεψυγμένα προϊόντα υπήρχε «σημαντική ποσότητα κοκαΐνης», σύμφωνα με την Hotnews.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ