Πατέρας μαθητή πέταξε μπουκάλι στο κεφάλι διευθύντριας σχολείου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη ένα σοβαρό επεισόδιο επίθεσης γονέα σε διευθυντικό μέλος σχολείου σημειώθηκε, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι σε γυμνάσιο της περιοχής ένας 50χρονος, πατέρας ενός μαθητή, βρέθηκε στο γραφείο της διευθύντριας του σχολείου για ένα ζήτημα που αφορούσε τον γιο του.

Κάποια στιγμή, ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση, έβρισε την διευθύντρια και εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό στο κεφάλι της, τραυματίζοντας την ελαφρά. Παράλληλα προκάλεσε ζημιές και στον ηλεκτρονικό της υπολογιστή αλλά και σε έγγραφα που βρίσκονταν στο γραφείο της.

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό:

«Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη της λειτουργίας εκπαιδευτικού ιδρύματος σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι χθες 24-9-2024 το μεσημέρι, εισήλθε στο γραφείο εκπαιδευτικού σε σχολικό συγκρότημα και αφού απείλησε την εκπαιδευτικό, στη συνέχεια της εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό χτυπώντας την στο κεφάλι. Παράλληλα, από τις πράξεις του προκλήθηκαν φθορές σε πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχολικά έγγραφα, ενώ διαταράχθηκε η λειτουργία του εκπαιδευτικού ιδρύματος».

  1. Αυτά είναι τα χάλια και η ξευτιλα της Ελληνικής λεγόμενης παιδείας . Επιτρέπεται να μπαίνουν “γονείς” στα σχολεία να βρίζουν και να προπηλακίζουν καθηγητές και δασκάλους, αλλά και άνθρωποι αμόρφωτοι και αγράμματοι τσαμπουκάδες ακατάλληλοι για γονείς ,που αντί να τους επιτρέπεται να κάνουν οικογένεια, έπρεπε να τους περνούν από συνέντευξη και ως ακατάλληλους να τους “ευνουχίζουν ” ( καθ υπερβολή, ). Και ο άλλος “πατέρας”? του “αρέσει ,λέει να ξυρίζει ανθρώπους ” . Αυτή είναι η κοινωνία που διαμόρφωσαν με την παιδεία που άσκησαν ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις, μετά την πρώτη μεταπολίτευση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ