Ο Μητσοτακης καλεί τους ομογενείς να επενδύσουν στην Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνον τρολάρισμα μπορεί να χαρακτηριστεί η ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους ομογενείς που συνάντησε στην Νέα Υόρκη. Η επαφή του πρωθυπουργού με απόδημους Έλληνες στην αμερικανική μεγαλούπολη, οι οποίοι αριστεύουν και προοδεύουν και βρίσκονται στην αφρόκρεμα των Ηνωμένων Πολιτειών, σημαδεύτηκε από την αμετροέπειά του για το… success story.

«Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα, να γίνετε μέρος της επιτυχίας της» είπε απευθυνόμενος στην ελληνική κοινότητα ο κύριος Μητσοτάκης και γελάσανε και οι… κολώνες στην Αστόρια, για όσους έχουν επισκεφθεί την εμβληματική συνοικία στην καρδιά του Μεγάλου Μήλου.

Προς άγραν, βεβαίως, της ομογενειακής επιστολικής ψήφου που οργέγεται το Μαξίμου, ο πρωθυπουργός θα χρησιμοποιήσει όποια πομφόλυγα ή μπούρδα τού υπαγορεύσουν οι λογογράφοι του.

Ας δείξει στους αποδήμους τα πραγματικά δεδομένα της ελληνικής Οικονομίας, τα αληθή στοιχεία της Eurostat και όχι της ελεγχόμενης ΕΛΣΤΑΤ για τα νοικοκυριά και τους πολίτες στην χώρα μας, και τότε ούτε για διακοπές δεν θα επισκέπτονται την πατρίδα, όχι για επενδύσεις…

  1. Γι’ αυτο “συντροφε” κουλη και Σια εστειλες τα παιδια μας στην αλλη ακρη του κοσμου απο το 2009-2010, χωρις επιστροφη ?Γιατι δεν πας και πιο δυτικα στις ΗΠΑ,π.χ. Καλιφορνια ,οπου δεν εχεις κολλητους? Θα φας λεμονοκουπες.Εχουν αφησει ολη τους την ικμαδα στα ξενα, για να κανουν μια αξιοπρεπη ζωη.Θα φερουν τα λεφτα τους στην Ελλαδα, για να πεινασουν μια αλλη φορα.Θυμασθε τα ελληνικα ομολογα? Τα εξαφανισαν.Θυμασθε τα ταμεια των συνταξεων και το χρηματιστηριο?Πανε οι συνταξεις μας!…Να χαθειτε αχρηστοι και αθλιοι.

  2. ΔΕΝ χρειαζεται οι Ελληνες ομογενεις να κανουν επενδυσεις στην Ελλαδα, γιατι απλα θα τα χασουν. Τοσους χιλιαδες “επενδυτες” απο την Ασια ,Αφρικη, κ.α’. εχετε εισαγει και συνεχιζεται καθημερινα η ιδια ιστορια.Τι τους θελετε τους Ελληνες ομογενεις?Ειναι περιττοι.Εχουμε κορεσμοι.Εχουν ξυπνησει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ