Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Σειστηκε το Ηρωδειο με τον παλικαρίσια ζεμπεκια του Αποστολου Γκλέτσου – Άφωνος τον κοιτούσε ο Στεφανος Κασσελακης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανήμερα της συμπλήρωσης ενός έτους από την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος (όταν νίκησε την Έφη Αχτσιόγλου ως διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα), ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο Ηρώδειο οπου ήταν και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μαλιστα ο Γκλέτσος ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», με τον Κασσελάκη να τον παρακολουθεί με αμηχανία από τα πρώτα καθίσματα – όπως φαίνεται και στο βίντεο.

@piperata

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το παρών σε ειδική εκδήλωση στο Ηρώδειο, συνοδευόμενος απ’ τον Τάιλερ ΜακΜπεθ και την τομεάρχη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ – βουλευτή Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα, όπου διακρίνονται να χειροκροτούν φυσικά, όπως επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός, τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος χόρεψε το βαρύ «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας». Η φιλανθρωπική μουσική βραδιά «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά…» ήταν του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Συνταξιούχων Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ). #capcut_edit #capcutedit #capc #capcutedits #cap #cut #capcut #fyp #fy #fyy #fypp #foryou #foryougamw #mpesfypgamw #mpesfygamw #foryour #greektiktok #greece #fypage #apostolosgkletsos #gkletsos #kasselakis #kasselakis_syriza #stefanoskasselakis #syriza #γκλετσος #κασσελάκης #συριζα #ζεμπεκικο #ζεμπεκικοευδοκιας #ευδοκια #tiktoker #pariskourtzidis #paris #kourtzidis #Paris_Kourtzidis #tiktokers #παρις_κουρτζιδης #παριςκουρτζιδης #κουρτζιδης #παρις #ελληνικοτικτοκ #ελλαδα #φοργιου #φοργιουγαμω #μπεςφοργιου #μπεςφοργιουγαμω #ηρωδειο #irodio #protothema #politics #politik #politica #political #politicaltiktok #politicstiktok #piperata #news #TikTok #piperatanews #piperatatiktok #viraltiktok #viralvideo #viralvideos #videotiktok #videoviral #videosviral #videos

♬ πρωτότυπος ήχος – PIPERATA NEWS

Στο τέλος πάντως, χειροκρότησε, διστακτικά μεν, αλλά χειροκρότησε…

thefaq.gr

  1. Επείγουσα σύσταση:
    Προσλάβετε ελληνομαθή επιμελητή για τα κείμενά σας πριν τα δημοσιεύσετε. Από την έγνοια του εθνικού μας ποιητή, μόνον η Γλώσσα μας έμεινε, την Ελευθερία την απωλέσαμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ