Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Τουρίστρια έσβησε απο ακατάσχετη αιμορραγία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από ακατάσχετη αιμορραγία έχασε την ζωή της, η 33χρονη τουρίστρια, στο φαράγγι της Σαμαριάς, όπως προκύπτει από το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Η νεαρή γυναίκα φαίνεται πως υπέστη «ολιγαιμική καταπληξία, τραυματική ρήξη αγγείων κάτω άκρου», όταν λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή, αποκολλήθηκε βράχος από μεγάλο ύψος, με συνέπεια η ίδια να τραυματιστεί θανάσιμα.

«Ήταν χωρίς τις αισθήσεις της»

Το πόρισμα έρχεται να επιβεβαιώσει τις αναφορές μαρτύρων, που από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για μία ανείπωτη τραγωδία. «Είδα το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας. Ήταν καταιγίδα. Μια καταιγίδα κατέστρεψε μια γέφυρα κι από εκεί ξεκίνησαν όλα. Τραυματίστηκε θανάσιμα μια νέα γυναίκα», δήλωσε ένας άνδρας που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό, ενώ ένας άλλος περιπατητής επεσήμανε:

«Μια γυναίκα ήταν αναίσθητη, προσπάθησαν να την επαναφέρουν, έκαναν ό,τι μπορούσαν. Είχε σπάσει το πόδι της, ήταν χωρίς αισθήσεις, δυστυχώς. Η διασωστική ομάδα ήρθε και έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε».

Παράλληλα, έτερος περιπατητής εξέφρασε την εκτίμηση πως η γυναίκα βρισκόταν στο σημείο αρκετή ώρα, ενώ ακόμη μία γυναίκα που βρέθηκε μπροστά υποστήριξε πως ο καιρός στην αρχή ήταν καλός και δεν προμήνυε όσα έμελλε να συμβούν. «Πρέπει να ήταν εκεί για αρκετή ώρα. Πάνω από δέκα λεπτά. Δεν ξέρω ποιος ήταν μαζί της, εγώ ήμουν με την οικογένειά μου και περνούσαμε από το σημείο, είδαμε τους νοσηλευτές να είναι εκεί», τόνισε ο πρώτος και η δεύτερη περιπατήτρια συμπλήρωσε:

«Δύο φορές ακούσαμε μεγάλο μπαμ. Την είδαμε την γυναίκα, όταν ήταν όλοι τριγύρω και προσπαθούσαν να την επαναφέρουν. Δεν είχε τις αισθήσεις της. Όταν μπήκαμε στο Φαράγγι είχε καλό καιρό», δήλωσε μια περιπατήτρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ