Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολγα Γεροβασίλη: Δεν θα είμαι υποψήφια για την προεδρία του κόμματος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την συχνότητα του ANT1 και το «καλημέρα Ελλάδα» που βρέθηκε καλεσμένη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι υποψήφια στις εσωκομματικές εκλογές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Η Όλγα Γεροβασίλη σε σημείο της συνέντευξης ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πολύ υπομονή με τον Στέφανο Κασσελάκη».

Παράλληλα η Όλγα Γεροβασίλη, υπουργός επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε την προσωπική της επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή ο πρώην πρωθυπουργός στην πολιτική σκηνή ως επικεφαλής μιας μεγάλης κεντροαριστεράς παράταξης, κάτω από την ομπρέλα της οποίας θα βρίσκεται και το ΠΑΣΟΚ!

«Ως προσωπική μου επιθυμία, θα ήθελα μία μεγάλη Κεντροαριστερά στη χώρα, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, δυνητικά με τον Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής», κατέληξε η κυρία Γεροβασίλη.

  1. Τ’ι εγινε,Παυλαρα;Βαλαμε τον τρελλο του χωριου μπροστα και οι 87 κανουν την παπια;Ουτε ο Τεμπονερας,ουτε ο Φαμελλος,ουτε οι κυριοι διακινητες ολης αυτης της αναμπουμπουλας.Δηλαδη,ολη η η μανουρα να διαφυλαξετε τα ιερα και οσια της μεσαιωνικης αριστερας καταληγει στο να μαζευτουμε καποιοι,αφου ξεφτιλισουμε την παραταξη,να πουληθει μπιτ-παρα,οπως κανει η δεξια με την δημοσια περιουσια,να κανουμε κολλεγια με το Σημιτικο,καταχρεωμενο Πασοκ,για να μην εχουμε να ζηλεψουμε το δεκανικι ΚΚΕ.Ωραιο ηθικο πλεονεκτημα,πες της Μελισσουργιωτισσας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ