Κόλαφος ο Κώστας Βαξεβανης για τον Γιαννο Παπαντωνίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε παρέμβαση του ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Όταν το 2013 αποκάλυψα τη λίστα Λαγκάρντ, εντόπισα και φυσικά δημοσίευσα και το όνομα της συζύγου του Γιαννου Παπαντωνίου. Ο Παπαντωνίου με πήρε τηλέφωνο και αφού είπε ότι πρόκειται για συνωνυμία με απείλησε με αγωγή. Φυσικά δεν ήταν όπως αποδείχθηκε συνωνυμία.

Στη δίκη για τα 2,5 εκατ. που βρέθηκαν στο λογαριασμό του, ο Παπαντωνίου υποστήριξε ότι δεν προέρχονται από μίζες αλλά από μια θεία στη Νιγηρία. Το δικαστήριο τον πίστεψε και τον απάλλαξε.

Θα βρεθεί άραγε Εισαγγελέας να κάνει αναίρεση; Κύριε @georgefloridis τι λέτε και εσείς που ο Γιάννος είναι παλιός σας φίλος;

  1. Καλά το δικαστήριο δεν ζήτησε πληροφορίες και δεν ενδιαφέρθηκε να ερευνήσει -πριν εκδοσει την ετυμηγορία του- για την υποτιθέμενη θεία; Ποια είναι, πού είναι,εάν είναι, τί μπίζνες έχει στην Νιγηρία και ποια η οικονομική της επιφάνεια και ποια ακριβώς η συγγενική της σχέση με τον ανεπιληπτο Γιάννο;…
    Εδώ δημιουργείται και προηγούμενο. Όποιος θέλει να δικαιολογήσει μαύρα, γκρίζα, “αδιευκρίνιστα” και τα τοιαύτα,θα επικαλείται θεία στην Νιγηρία,στην Αιθιοπία ή στην επιφάνεια του Άρη και θα καθαρίζει.

    • Το ίδιο με τα “ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΑ” του Σπυραδωνη!
      Είναι απίστευτα απλό να διευκρινήσει κανείς τις οποίες καταθέσεις!
      Όταν ο Άδωνης λέει ότι προήλθαν από εισπράξεις των εταιρειών του ,γιατί ο εισαγγελέας δεν το ερεύνησε?
      Υπήρχαν αυτά τα λεφτά στις εταιρείες ,σε μετρητά?
      Υπήρχαν εγγραφές στα βιβλία,τις ίδιες ημέρες?
      Γιατί τις καταθέσεις τις έκανε η ιδιαίτερα του στο υπουργείο και όχι υπάλληλος της εταιρείας?
      Ρωτήθηκε η ιδιαίτερα?
      ΧΙΛΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!

      Αντί γι’αυτό τρωμε στη μαπα τον “αδιεκρινηστο” να μας κουνάει και το δάχτυλο!!!

    • Ποιος δικαστικός λειτουργός αγαπητέ μου θα ψάξει να βρει θείες και Νίγηρες;;;;;; Αφού η δικαιοσύνη σήμερα έχει ξεπεράσει σε διαφθορά Εφορίες και Πολεοδομίες. Οι μισοί δικαστές είναι gay και οι άλλοι μισοί παιδεραστές. Τους κρατάνε στο χέρι οι κυβερνώντες με στοιχεία (video) γι’αυτό τους έχουν χειραγωγημενους. Πόσες και πόσες υποθέσεις διαφθοράς (Noor1, στημένους αγώνες, παρακολουθήσεις πολιτικών κλπ προσώπων, Novartis) έχουν τεθεί στο αρχείο χωρίς να ανοίξει μύτη!!!! Μην σου φανεί παράξενο αν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ο mister Γιάννος είναι υποψήφιος με τη ΝΔ και μάλιστα σε εκλόγιμη θέση (επικρατείας).

  2. Σοβαρά τώρα..Υπάρχει <>;;Αυτό πιστεύετε;;Ο Σπύρος είχε <>και πριν μερικά χρόνια τον είχε μηνύσει γιατρός για ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉ και οι 299 ΒΟΛΕΥΤΕΣ τον κάλυψαν.. Ο κουλης και η μαρεβα δηλώνουν ψέματα στο πόθεν έσχες.
    Χρωστούν 500 δις και παίρνουν τα σπίτια των ταλαιπωρημενων Ελλήνων..Παιδεία γιοκ Υγεία γιοκ Ασφάλεια γιοκ Ακρίβεια παντου ναι..Τεμπη ναι, Πύλος ναι,πάμε και όπου βγει ναι..Με τις ΥΓΕΊΕΣ σε αυτούς που τους έδωσαν 41%..

  3. Απίστευτα πράγματα με την ελληνική δικαιοσύνη. Δεν ελέγχθηκε ποια είναι η θεία. Ντροπή για να αθωωθεί ένα άτομο που είναι γνωστό το ποιός είναι και πως δημιουργήθηκε η περιουσία.

  4. Αισχος αισχος. Και τά λαμόγια κυκλοφορούν ελεύθερα και ο κόσμος έχει τρελαθεί με την ακρίβεια και με ότι συμβαίνει γύρω μας.

  5. Καλησπέρα!Επειδή δικαστές δεν έχουμε άλλα κ η δικαιοσύνη είναι τυφλή αντί να ψάξουμε για θείες στη Νιγηρία ας ψάξουμε να δούμε πως κ γιατί κ από ποτέ ο Απατεων Παπαντωνίου ζει χλιδατη ζωή στην πανάκριβη Ελβετία!!Επίσης πώς απέκτησε εκείνες τις βαλίτσες που νοικιάζει σε νησί αφού το ανίκανο κράτος μας δεν του έκανε ποτέ έλεγχο σοβαρό πόθεν έσχες!!

  6. Τι θα γίνει; ,σχολιάζουμε , γράφουμε,χαμογελάμε,θυμωνουμε αλλά δεν ξέρει αυτή η δρακα ότι στις επαναστάσεις οι πλάκες από τα πεζοδρόμια ξηλώνονται με τα χέρια και αυτό θα θα τους δώσει ο Θεός την ευκαιρία να το απολαύσουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ