Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ηχηρή απάντηση της Ολγας Γεροβασιλη για την απουσία του Στέφανου Κασσελακη απομτην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθε άλλο παρά θετικά σχολιάστηκε η απουσία του Στέφανου Κασσελάκη από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποφασιστεί το χρονοδιάγραμμα για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου της παράταξης.

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος επέλεξε τη σημερινή ημέρα να βρεθεί στην Άρτα – τόπο καταγωγής της Όλγας Γεροβασίλη – και φυσικά η ίδια δεν άφησε ασχολίαστη την παρουσία του στην περιοχή.

«Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί εκ νέου. Εξάλλου στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  1. Να’ερθει να κανει τί;Να μην παει στην Αρτα γιατι;Να μην μιλαει,να μην τρωει να μην πινει.Και ναμην εχει ευκαιρια.Αυτα τα Μελισσουργιωτικα,στο σοι σου φιλεναδα. Ειπαμε, σεβομαι τη μανα σου,μην το παρατραβας.Γνωριζομαστε καλα εκει στις νερατζιες.Και ξερεις,ο κοσμος της Αρτας που σε εχει γραμμενη.Αμα δεν ηταν ο Τσιπρας,ουτε η μανα σου θα σε ψηφιζε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ