Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Συγκλονισμένοι στο Μαξίμου με την Νιγηριανη θεία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο φιλεύσπλαχνος ηγέτης μας διάβαινε έναν πραγματικό Γολγοθά. Ένας κυβερνήτης επιπέδου Κυριάκου άλλωστε, δεν πρέπει να αφήνει τα συναισθήματά του να επισκιάζουν το καθήκον.

Και όμως, ο αγαπημένος μας πρωθυπουργός, ζούσε με το άγχος του Γιάννου Παπαντωνίου. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Κυριάκος των Ελλήνων, διατηρούσε πολύ στενές σχέσεις με τον εμβληματικό υπουργό του Κώστα Σημίτη, από την εποχή που είχε διοριστεί στην θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, και μοίραζε εκατομμύρια έτσι όπως μόνο ένας πραγματικός ευεργέτης δύναται να πράξει.

Τα ίδια συναισθήματα και ανησυχίες μοιραζόταν με τον ευεργέτη μας και ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, που είχε την τιμή να κάτσει στα ίδια υπουργικά έδρανα με τον θρυλικό Γιάννο.

Βλέπετε, τόσο ο πρωθυπουργός μας όσο και ο υπουργός Δικαιοσύνης, δεν πίστευαν ότι οι δικαστές θα αποδέχονταν ότι τα εκατομμύρια του Γιάννου στην ελβετική τράπεζα του τα έφερε μια θεία του από την Νιγηρία.

Εντέλει, η ελληνική δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της. Ο πολιτικά διωκόμενος Γιάννος Παπαντωνίου αθωώθηκε, η αλήθεια έλαμψε και οι Έλληνες μπορούν πλέον να κοιμούνται ήσυχοι. Το ίδιο και ο Κυριάκος μας.

Η θεία από την Νιγηρία, κατάφερε και συγκλόνισε το Μαξίμου…

Πηγη: Κύριος Μαξιμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ