15 μήνες φυλάκιση για μία ανάρτηση στον Γιώργο Καλαϊτζίδη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοφανή πράγματα σε σημερινό δικαστήριο που είχα στην Ευελπίδων.Καταδικάστηκα σε 15 μήνες φυλάκισης για μια ανάρτηση που είχα κάνει στο φεισμπουκ πριν 5 χρόνια για την απεργία πείνας του Δ.Κουφοντίνα!

Μάλιστα το δικαστήριο μετέτρεψε την αρχική κατηγορία που είχα για απειλή παράνομης βίας και με καταδίκασε για “αντίσταση”!
Και έκαναν την μετατροπή της κατηγορίας για να φάω μεγαλύτερη ποινή!
Καλά διαβάσατε καταδικάστηκα για ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με ποινή 15 μήνες για μια ανάρτηση!

IMG 5333

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταδικάστηκα σε ποινή φυλάκισης για μια ανάρτηση στο φεισμπουκ. Πριν 4 μήνες περίπου με πηγαινοέφερναν στην Ευελπίδων τα ΕΚΑΜ και η αντιτρομοκρατική με κουκούλες, αλεξίσφαιρα γιλέκα και αυτόματα όπλα πάλι για μια ανάρτηση, όπου ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο σχετικός αντιτρομοκρατικός νόμος για τα social (φώτο κάτω).

Αυτό που είναι εντελώς παράλογο με την σημερινή καταδίκη μου σε 15 μήνες φυλάκισης είναι πως η έδρα μετέτρεψε την αρχική κατηγορία που είχα για “απειλή παράνομης βίας” σε “αντίσταση” έτσι ώστε να μου επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή.
Έχετε ακούσει ποτέ καταδίκη ατόμου για “αντίσταση” επειδή έγραψε κάτι στο φεισμπουκ;; Ε τώρα το ακούσατε και αυτό.
Κάνοντας σούμα τις μέχρι τώρα ποινές που μου έχουν επιβληθεί σε καμιά δεκαριά δίκες για αναρτήσεις που έκανα στα σόσιαλ, με την σημερινή ποινή έφτασα συνολικά τους 38 μήνες!
Και όλα αυτά περιμένοντας την μεγάλη δίκη (εν μέσω συνολικά 21 δικών) που έχουμε ως Ρουβίκωνας (με δικογραφία 200gb) με την πρωτοφανή πάλι κατηγορία της “εγκληματικής οργάνωσης που διαπράττει πλυμμελήματα” (187ΠΚ) όπου φυσικά με έχουν βαφτίσει και αρχηγό.
Δεν χρειάζεται φυσικά να επαναλάβω αυτό που αρκετοί από εμάς στον Ρουβίκωνα έχουμε και τατουάζ πάνω μας με ρώσικα γράμματα
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

IMG 5335
Screenshot

IMG 5334

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ