9000 ανήλικους με παραβατική βίαιη συμπεριφορά κατέγραψαν οι αρχές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μάστιγα» αποτελεί πλέον η βία μεταξύ των ανήλικων με τους μαθητές να τρέμουν να πηγαίνουν ακόμα και στο σχολείο τους που θα έπρεπε να θεωρείται μια ασφαλής τοποθεσία εξαιτίας όσων θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Μάλιστα, οι εξομολογήσεις μαθητών σχετικά με τον φόβο που νιώθουν οι μαθητές πραγματικά σοκάρουν.

«Φοβάμαι στο σχολείο αυτούς που κλέβουν, που μας απειλούν».

«Εμείς δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, πολλές φορές αγχωνόμαστε ακόμα και όταν πηγαίνουμε σχολείο και βλέπουμε άτομα από πίσω μας».

«Μπορεί κάποιος ξέρω εγώ να κρατάει μια πεταλούδα στην τσέπη του και να του πεις κάτι και να μην του αρέσει και να την βγάλει και να σε απειλήσει», αναφέρουν μαθητές στο Mega.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πέρσι «είχαμε 6.000 δράστες περίπου ανήλικους φέτος έχουμε 9.000 δράστες. Συνήθως οι ηλικίες είναι 13 με 18, η μεγάλη πλειοψηφία».

Μόνο πρόσφατα περιστατικά βίας σημειώθηκαν σε σχολεία στο Παλαιό Φάληρο και τα Χανιά, ενώ στην Πάτρα πατέρας μαθητή χτύπησε τον γυμνασιάρχη του γιου του, ο οποίος ήταν θύμα bullying.

  1. Εντάξει. Κάνατε τό ” καθήκον ” σας και γράψατε έκπληκτοι για τήν παραβατικότητα των ανηλίκων. Μπράβο ρε, δεν ξέρετε ότι οι Διεφθαρμένοι πολιτικοί έκαναν μπ@@@@@λο τά σχολεία;;;;; Πήγατε ποτέ έξω από ένα σχολείο νά ΔΕΊΤΕ πως πάνε μαθητές και μαθήτριες σέ αυτό;;;;;; Οι κοπέλες που βγαίνουν στην Συγγρού είναι ποιο κόσμια ντυμένες απ’της ” μαθήτριες” Προχθές χειροδίκησε ” πατερας ” τον γυμνασιάρχη στην Πάτρα και άλλες περιπτώσεις καθημερινά πού δεν τίς μαθαίνουμε. Γιατί όι δάσκαλοι και καθηγητές νά ενδιαφερθούν για τά παιδιά;;;;;;;;;; Για νά μπλέξουν στα καλα καθούμενα με δικαστήρια και μεταθέσεις;;;;;; Αυτό τό μ@@@@λο έκαναν τά σχολεία για νά έχουμε μαχαιροβγάλτες 13χρονα παιδιά. Ξεκίνα κ. Βαξεβανη μία έρευνα ΣΟΒΑΡΗ για τά σχολεία γιατί είσαι ο μοναδικός δημοσιογράφος στην Ελλάδα, νά δείς τί γίνεται. Όχι με συνεντεύξεις ανηλίκων παιδιών αλλά με δασκάλους και καθηγητές πού προσπαθούν ακόμη νά είναι δάσκαλοι , και νά ξευτελισετε όλους αυτούς που παρίσταναν και παριστάνουν τους. ” Υπουργούς παιδείας”. Δεν είναι μόνο το 41% είναι και άλλοι “προοδευτικοί ” πού διέλυσαν τά σχολεία. Περιμενουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ