Έπιασε δουλεια στην οικοδομή ο παλαιοχριστιανος για να ζήσει την οικογένεια του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μανώλης και η σύζυγός του Σεβαστή μιλώντας στον ΑΝΤ1 μίλησαν για τον ερχομό του παιδιού τους και για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η οικογένεια. Η μητέρα κατήγγειλε πως της επιτρέπουν να δει το μωρό για λίγες ώρες την ημέρα, για να το θηλάσει.

Το πέμπτο παιδί της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών, ένα κοριτσάκι σχεδόν 4 κιλά, έφερε πριν λίγες ημέρες στη ζωή η σύντροφος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, Σεβαστή. Ωστόσο, τόσο η μητέρα, όσο και το μωρό κινδύνευσαν να χάσουντ η ζωή τους.

Η Σεβαστή είχε αποφασίσει να γεννήσει στο σπίτι μόνη της, μόνο με τη βοήθεια μιας μαίας, χωρίς κανέναν προγεννητικό έλεγχο κι έχοντας ήδη στο ιστορικό της τέσσερις καισαρικές τομές. Οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά να κρατήσουν μητέρα και μωρό στη ζωή και η Σεβαστή χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο.

Μετά από αυτή την περιπέτεια, κοινωνικός λειτουργός συνάντησε την Σεβαστή και, τελικά, αποφασίστηκε το μωρό να μην δοθεί στους γονείς, αλλά να μεταφερθεί σε δομή, απόφαση με την οποία το ζευγάρι διαφωνεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ