Έσβησε αθορυβα στα 89 της χρόνια μια απο τις μεγαλύτερες πρωταγωνίστριες που γεννήθηκαν σε αυτή τη χώρα, η Βετα Προέδρου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΕΤΑ!…Σε ηλικία 89 ετών πέθανε η ηθοποιός Βέτα Προέδρου….Ηταν ερμηνεύτρια της μεταπολεμικής νοσταλγικής ελαφράς μουσικής.Γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1935 στη Θάσο.

Σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και με ξεχωριστή παρουσία και στο τραγούδι. Συνεργάστηκε στο θέατρο με μεγάλους πρωταγωνιστές σε μεγάλες παραστάσεις έπαιξε δε σε όλα τα είδη.. Ακόμα και στην επιθεώρηση και ήταν πραγματικά υπέροχη όπως υπέροχη ήταν και σαν άνθρωπος όμορφη γλυκιά..

Με καλοσύνη ευγένεια και ήθος κάτι που λείπει στις μέρες μας…Μία πραγματική Κυρία!!!…Η Βέτα Προέδρου ήταν συνεργάτιδα της Ορχήστρας Ελαφράς Μουσικής του Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας, ενώ έχει τραγουδήσει σε αρκετές ελληνικές ταινίες. Ηταν παντρεμένη με τον Γιώργο Τζώρτζη.

IMG 4043

Ειμαι στην δυσαρεστη θεση σαν φιλος και διαχειριστης του προφιλ της κυριας Προεδρου να ενημερωσω οτι σημερα το πρωι η Αγαπημενη μας Βετα ταξιδεψε στο Φως υστερα απο περιπετεια υγειας που ειχε το τελευταιο διαστημα.
Καλο της ταξιδι στο Φως!
Η νεκροσημος ακολουθεια θα γινει Τριτη 27/08/2024 στις 11.30 το πρωι στον Ιερο Ναο του Αγιου Βασιλειου στην οδο Μετσοβου και Μπουμπουλινας στο Πεδιο του Αρεως

Ακόμα μια απώλεια θρηνεί ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας καθώς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 89 ετών, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Βέτα Προέδρου.

Την ανακοίνωση του θανάτου της έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

vetaproedrou1
Με την Δέσποινα Στυλιανοπούλου το 2019

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ένα θλιβερό νέο στην αρχή της εβδομάδας είναι η αποχώρηση από τη ζωή της αγαπημένης μας ηθοποιού με τη βελούδινη φωνή της Βέτας Προέδρου…Έφυγε σήμερα και κηδευεται αύριο από τον Άγιο Βασίλειο Εξαρχείων στην οδό Μετσόβου.Θα ταφεί σύμφωνα με την επιθυμία της σε χωριό του Ναυπλίου, εκεί που γύρισε την πρώτη της ταινία “Επιστροφή στις Μυκήνες”.

Γεννημένη στις 16 Φεβρουαρίου του 1935 έκανε σημαντικές εμφανίσεις στον ελληνικό κινηματογράφο και κυρίως άφησε εποχή με την ιδιόμορφη ζεστή φωνή της στο ραδιόφωνο με τις εκπομπές της και στο τραγούδι αφού ως μούσα του Χαιρόπουλου γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα νυχτερινά καλά μαγαζιά. Την είχαμε τιμήσει στο ημερολόγιο-λεύκωμα του ΤΑΣΕΗ που υπήρξε εκλεκτό μέλος του, το 2018. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Βέτα.

vetaproedrou2
Το 2019

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε τακτική συνεργασία με την Ορχήστρα Ελαφράς Μουσικής του Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας και η φιλμογραφία της περιλαμβάνει τις ταινίες: Πως περνούν οι παντρεμένοι (1959), Σταχτοπούτα (1960), Οι φτωχοδιάβολοι (1964), Τρικυμία μιας καρδιάς (1969), Τα διαμάντια δεν λένε ψέματα (1980) και Απαγωγή στα τυφλά (1989).».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ