Φωτιές σε Παγγαίο και Νεοχωρούδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στο Παγγαίο όρος, στην περιοχή Αυγό που βρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο. Σήμερα το πρωί η Πυροσβεστική προσπαθούσε να σβήσει τις διάσπαρτες εστίες που είχαν δημιουργηθεί σε ένα εκτεταμένο μέτωπο.

Σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες καθώς το «μέτωπο» της πυρκαγιάς είχε επεκταθεί. Στο σημείο επιχειρούν αυτή τη στιγμή 55 πυροσβέστες, 4 άτομα πεζοπόρο, 12 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα ενώ οι δυνάμεις αναμένεται να ενισχυθούν. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα έπαψαν να επιχειρούν και σηκώθηκαν με το πρώτο φως της μέρας.

Συνεχίστηκε η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε σε επαγγελματικό χώρο στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν σημειωθεί σημαντικές ζημιές στην επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των αυγών από το 1963

  1. Ε!ψαροκασελες,τον Νικολακη τον κατρουλιαρη,τον ζαβο δημοσιογραφισκο και τον γλιτσιαρη διαλεξατε.Φατε τωρα πυρκαγια και απολαυστε ανεμογεννητριες.Πώς καταντησατε ετσι,ρε;Ευτυχως δεν ζουνε ουτε ο θειος Γιωργος ουτε ο Μαρτης να ξερναγατε το γαλα της μαννας σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ