Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Το οικιστικό project στην καρδιά του Ψυχικού, στο κτήμα που είναι γνωστό ως «Φιστικιές», έκτασης οκτώ στρεμμάτων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκληρώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία της αδειοδοτικής ωρίμανσης του νέου μεγάλου project του επιχειρηματία Γιάννη Παπαλέκα στον Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού. Οπως όλα τα καλά πράγματα, πολλά γίνονται και μέσα στο καλοκαίρι… Αφορά το κτήμα που είναι γνωστό ως «Φιστικιές», έκτασης οκτώ στρεμμάτων. Βρίσκεται στον Φάρο και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Δ. Βασιλείου.

Η ανάπτυξη θα είναι αμιγώς οικιστική, με πολυτελή διαμερίσματα με μεγάλο χώρο στάθμευσης, μέρος του οποίου θα είναι ανοιχτό και προς εκμετάλλευση. Ο συντελεστής δόμησης στην περιοχή είναι 1Χ, που σημαίνει πως δυνητικά μπορεί να αναπτυχθούν έως και 8.000 τετραγωνικά μέτρα. Αυτά θα μπορούσαν να μεταφραστούν σε 40 διαμερίσματα των 200 τετραγωνικών.

Τα περισσότερα διαμερίσματα από όσα τελικά κατασκευαστούν αναμένεται να πουληθούν από τα σχέδια κιόλας, με τιμές που αναμένεται να ξεπεράσουν τα 10.000 ευρώ ανά τετραγωνικό, αναφέρουν κτηματομεσιτικές πηγές. Το γεγονός αυτό εκτιμάται πως θα δώσει περαιτέρω ώθηση στις τιμές των ακινήτων της ευρύτερης περιοχής, τα οποία είναι ήδη απλησίαστα.

Πηγή: Κυριακάτικη δημοκρατία

  1. Το Ψυχικό πνίγεται από οικοδόμηση και εξαφανίζονται όλοι οι χώροι ανάπλασης και πρασίνου! Άλλη μια επένδυση με μπόλικο χρήμα για τις τσέπες κάποιων κατασκευαστών και άλλων και όχι ωφέλιμος χώρος για τους κατοίκους!

  2. Καλοκαίρι γίνονται όλεςψοι παρανομίες διακοπές ο κόσμος το Σεπτέμβρη αρχίζουμε οι εξκαφες καλορίζικο το νέο τσιμέντο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ