Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νεκρός στα 53 του μόλις χρόνια, ο επικεφαλής ερευνών της τουρκικής εταιρείας πετρελαίου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα, παρακολουθήσαμε την τελετή που πραγματοποιήθηκε στο TPAO για τον πολύτιμο συνάδελφό μας, τον αείμνηστο Mehmet Salih Bülent Sadioğlu, στον οποίο αφιέρωσε 27 χρόνια. Στη συνέχεια τελέσαμε την νεκρώσιμο προσευχή και εκπληρώσαμε το τελευταίο μας καθήκον.

Λυπούμαστε εξαιρετικά για τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού μας, ο οποίος κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια δουλεύοντας σε πολλές διαφορετικές θέσεις στον ΤΠΑΟ για πολλά χρόνια και συμμετείχε σε κρίσιμα έργα για την ενεργειακή ανεξαρτησία της χώρας μας.

Εύχομαι για άλλη μια φορά το έλεος του Θεού και υπομονή στην οικογένεια και τους συγγενείς του. Τα συλλυπητήριά μου σε όλους μας.

IMG 3112

IMG 3113

IMG 3114

IMG 3115

Ο επικεφαλής του Τμήματος Ερευνών Πετρελαίου της Turkish Petroleum, Mehmet Salih Bülent Sadioğlu, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του .

Ο επικεφαλής του Τουρκικού Τμήματος Εξερεύνησης Πετρελαίου Mehmet Salih Bülent Sadioğlu βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην περιοχή Yuksekova του Χακάρι. Η αιτία θανάτου του 53χρονου Sadioğlu θα ξεκαθαρίσει μετά τη νεκροτομή.

Ο Sadioğlu, ο οποίος βρισκόταν στη Yuksekova για επίσημη υπηρεσία, διέμενε σε ξενοδοχείο στην οδό İpekyolu. Η αποτυχία του Sadioğlu να παρακολουθήσει το πρωινό προκάλεσε ανησυχία στους φίλους του. Οι φίλοι του, που δεν είχαν νέα του για πολύ καιρό, ζήτησαν βοήθεια από υπαλλήλους του ξενοδοχείου.

Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Οι φίλοι του άνοιξαν την πόρτα με τη βοήθεια του προσωπικού του ξενοδοχείου και βρήκαν τον Sadioğlu ακίνητο στο δωμάτιό του. Ιατρικές και αστυνομικές ομάδες κλήθηκαν στο σημείο και επιβεβαίωσαν ότι ο Σαντιόγλου πέθανε. Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Κρατικού Νοσοκομείου Χακκάρι για νεκροψία.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Υπουργού Ενέργειας

Ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ, σε δήλωσή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε: «Είμαι βαθιά λυπημένος για τον θάνατο του επικεφαλής του Τουρκικού Τμήματος Ερευνών Πετρελαίου, Μεχμέτ Σαλίχ Μπουλέντ Σαντιόγλου, λόγω καρδιακής προσβολής. Ο Θεός να ελεήσει τον συνάδελφό μας και εύχομαι υπομονή στην οικογένεια και τους συγγενείς του. «Τα συλλυπητήριά μας», είπε.

Οι διαδικασίες νεκροψίας-νεκροτομής συνεχίζονται για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου του Sadioğlu. Αναφέρθηκε ότι η σορός στάλθηκε στο νεκροτομείο του Κρατικού Νοσοκομείου Χακάρι για λεπτομερή εξέταση και νεκροψία. Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι ο Bülent Sadioğlu και οι φίλοι του μπήκαν στο ξενοδοχείο χθες.

haymanagazetesi.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ