Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ουγγαρία χαρακτήρισε τις Βρυξέλλες «εργοστάσιο ψεμάτων»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών, Πέτερ Σιγιάρτο /Péter Szijjártó, αποκάλεσε την ΕΕ «εργοστάσιο ψεύδους των Βρυξελλών» επειδή παρεμπόδισε την ειρηνευτική πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν,  και την υποστήριξη για τον τερματισμό της διαμετακόμισης πετρελαίου και τις κατηγορίες για τις μεταναστευτικές πολιτικές.

Όπως έγραψε ο Σιγιάρτο στο Facebook, η παραγωγικότητα του «εργοστασίου ψεύδους των Βρυξελλών» δεν παρεμποδίστηκε από γεγονότα, ούτε το καλοκαίρι και προφανώς η λειτουργία του δεν διακόπτεται από τις συνεχείς αποτυχίες».

«Για πρώτη φορά, το εργοστάσιο ψεμάτων των Βρυξελλών επιτέθηκε στην ειρηνευτική αποστολή [της Βουδαπέστης] μετά τα ταξίδια του Βίκτορ Όρμπαν στο Κίεβο, τη Μόσχα, το Πεκίνο και τη Φλόριντα. Οι Βρυξέλλες εκτέθηκαν και στο θέμα της απαγόρευσης της διαμετακόμισης πετρελαίου με εντολή των Ουκρανών, με αποτέλεσμα δύο χώρες μέλη της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας, να αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους στον ενεργειακό εφοδιασμό.

%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%B3%CE%B1%CE%B2%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%BA6
facebook

 Μετά από δύο αποτυχίες, οι Βρυξέλλες έβγαλαν άλλο ένα ψέμα, υποστηρίζοντας ότι η Ουγγαρία επέτρεπε Ρώσους και Λευκορώσους κατασκόπους να εισέλθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έχουμε ήδη εξηγήσει ξεκάθαρα στους εκπροσώπους των χωρών της Βαλτικής γιατί αυτό είναι ένα κραυγαλέο ψέμα, αλλά φαίνεται ότι τα γεγονότα δεν τους ενοχλούν, όπως και ο γνωστός Μάνφρεντ Βέμπερ (ο επικεφαλής του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην ΕΕ).

Ο Σιγιάρτο κατηγόρησε επίσης τον επικεφαλής του ΕΛΚ για «Ουγγροφοβία» και έγραψε ότι περίμενε να δει τι θα σκέφτηκε η ηγεσία της ΕΕ, οι χώρες της Βαλτικής ή ο Μάνφρεντ Βέμπερ «για τέταρτη φορά αφού απέτυχαν με το τρίτο ψέμα».

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ