Παρέμβαση του Κωστα Βαξεβάνη για την πισίνα του Κασσελακη στις Σπέτσες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Να δώσει εξηγήσεις ο Κασσελακης για το τι συμβαίνει με την πισίνα και μετά θα ακολουθήσει ο Μητσοτάκης με το σπίτι του Βολταίρου. Νομίζω αυτό είναι το σωστό.

  1. Σε δημοψήφισμα παρακαλώ, υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο?
    Διαφέρουν τα κέντρα εξουσίας και συμφερόντων που εκπροσωπούν?
    Διαφέρουν οι σχολές πολιτικής παιδείας- εκπαίδευσης που τους έφεραν στην χώρα?
    Κρύβονται πίσω από την προβολή τα ίδια και απαράλλαχτα συμφέροντα που έχουν
    καταδυναστεύει αυτό τον τόπο.
    Διαθέτουν αξιοπρέπεια να περάσουν έστω μια μέρα με τον μόχθο και τον ιδρώτα του απλού πολίτη?
    Έχουν αντοχές να περάσουν ένα μήνα με 400 – 500 – 600 ευρώ?
    Τα πίσω από την προβολή κέντρα επιλογής και επιλογής εντολών, δεν βγαίνουν εμπρός φανερά, επιλέγουν την κρυφή τους παρουσία, σε μια απελπιστική τους προσπάθεια να εξαπατήσουν, να κλέψουν την ψήφο του λαού στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
    Και όχι μόνο οι δύο αυτές παρατάξεις πολιτικής εκπροσώπησης της χώρας.
    Η πολιτική πορεία της χώρα μας επιβάλλεται αλλαγή εκ θεμελίων.
    Εάν χαθεί και αυτή η χρονική προσφορά όπως έχουν εξελιχθεί τα γεωπολιτικά δεδομένα,
    ο εφιάλτης θα παραμένει αιωνίως από κακή μας μοίρα και από πλήρη έλλειψη κρίσης και αντικειμενικής αξιολόγησης.

  2. Ρε Νick τόσο ΧΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ? ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ? ΤΟΣΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΙΣΑΙ??? ΜΑΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΒΙΟΛΟΓΟΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ!! ΣΚΑΤΑΤΖΗ!!!

  3. Ξεκίνα από την αρχή ξέχνα τον Κασελακη κ πες εγώ έχω μενος με τον Μητσοτάκη δε με νοιάζει κάτι αλλο .
    Τώρα αν αυτό είναι αντικειμενική δημοσιογραφια κ θες να είσαι δημοσιογράφος ε δεν είσαι φερεφωνο μιας τάξης πραγμάτων είσαι τιποτα περισσότερο

  4. Για τα πισινά θα μιλήσουμε.,. τι νομίζατε; για τα μπροστινά; Μόλις ο Κασελάκης γίνει πρωθυπουργός, εγώ βγάζω βίζα για την tanzania… Όποιος θέλει μπορεί να με ρωτήσει για τα κριτήρια της επιλογής μου.

  5. Εδώ τα λαμόγια της συμμορίας του Μητσοτάκη ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν μέχρι και το νεράκι και οι “δημοσιογράφοι” ασχολούνται με την πισίνα του Κασελάκη. ΑΡΔ

    • Ακου φίλε, ο Μητσοτος είναι ο μόνος πολιτικός που είπε στον ελληνικό λαό την αλήθεια! Εκτός από το θέμα των Σκοπίων δυο φορές τι μια που ζηταγε το κοματου ,με υπουργο εξωτερικών την αδελφή του,λιγότερα από αυτά που έκανε ο Τσιπρας και μετα το έπαιζε μακεδονομαχος, και μια που έκανε την συμφωνία μαστίχα. Ως προς τα άλλα: ελεγε ο διάδρομος είναι ο ίδιος με την ΜΕΘ ,εν μεσο κοβιντ διέλυε το ΕΣΥ και ο κόσμος τον ψήφισε, ελεγε ότι θα δώσει την ΔΕΗ στους νταβατζήδες (κοντα 50 δις εκτίμηση η αξία της ,απο επιτροπή Σπρ αου ) την εδωσε δωράκι χωρις να μπει ΕΝΑ ευρω στο κράτος, και ο λαός τον ψήφισε αυξάνοντας το ποσοστό του, ξεφτίλισε την παιδιά, την ασφάλεια του πολίτη την αγοραστική ικανότητα του Έλληνα το χιλιάρικο στην θητεία του εγινε εξακοσαρι. Ναι αλλά εδωσε αυξηση και ει πας και το εκανε επτακοσαρι . Δεν έγινε ουτε ένα σκάνδαλο, ερυθρός σταυρος ζιμενς νοβαρτις υποκλοπές, η δικαιοσύνη λητουργει αριστα ,οι μεταναστευτικες ροές σταμάτησαν, στην ομόνοια κυκλοφορείς ελεύθερα οσο ο ήλιος είναι ψιλά, έχει κάνει καμια δεκαρια πολέμους κατα της ακρίβειας άλλα οι τιμές ανεβαίνουν. Αναβάθμισε τα τρένα πχ τεμπη. και άλλα πολλά. Και ο Έλληνας απο 38 %που την πάτησε, του εδωσε41%.

  6. Karagiozberte!!!
    άλλα λόγια να αγαπιόμαστε… ο τεράστιος αυτός… γλύπτης Μπαξεβανος δημοσιογράφος… όπως και ο Κυρτσος…ίδιοι είναι όλοι τους … όπου υπάρχουν φραγκουδια… από κοντά αυτοί!!!

  7. Ο Έλληνας και η νοημοσύνη του
    Την μαλακια αγαπήσαμε αλλά τον μαλακα κανης
    Εδώ και χρόνια πολλά ασχολείται ο Έλληνας με τα λαμογια και προδότες να δοξάζει η τον έναν ή τον άλλο
    Το δίποδο σε αυτήν τη χώρα πρέπει να εξαφανιστεί Τανζανία κλπ
    Γιαυτό και οι κολοπετσομενοι Ευρωπαίοι έχουν αναψη τις μηχανές

  8. Όπως το λες.Πριν κάποια χρόνια ρωταγανε τον Αυτιά για να μπει στην πολιτική κ έλεγε εγώ ποτέ!!! Τώρα που τον έβγαλαν Ευρωβουλευτή δε λέει όχι !?Δε θέλω?! Έτσι είναι τα παπαγαλάκια όποιος τους ταιζει……..?!

  9. Και εκεί που μας έχουν σκισει οι λογαριασμοί από σούπερ, δεη κτλ, εκεί που πληρώνω την παραπαιδεια σαν κάτι δεδομένο και δεν κουνιέται φύλλο, εκεί που πληρώνω ασφάλεια υγείας αλλά αναγκαστικά τα σκάω στον ιδιώτη γιατρό, χωρίς καμία λογική τίποτα από όλα όσα μου συμβαίνουν, πρέπει τώρα να σταθώ και να διαβάσω τι έγινε με του Κασσελακη την πισίνα γιατί είναι ;κριβωε αυτό που μου τρώει τα σωθικά.

  10. Και εκεί που μας έχουν σκισει οι λογαριασμοί από σούπερ, δεη κτλ, εκεί που πληρώνω την παραπαιδεια σαν κάτι δεδομένο και δεν κουνιέται φύλλο, εκεί που πληρώνω ασφάλεια υγείας αλλά αναγκαστικά τα σκάω στον ιδιώτη γιατρό, χωρίς καμία λογική τίποτα από όλα όσα μου συμβαίνουν, πρέπει τώρα να σταθώ και να διαβάσω τι έγινε με του Κασσελακη την πισίνα γιατί είναι ακριβώς αυτό που μου τρώει τα σωθικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ