Παρέλυσε το σιδηροδρομικό δίκτυο στο Παρίσι μετά από επίθεση χάκερ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πρόκειται για μια μαζική επίθεση σε μεγάλη κλίμακα με στόχο την παράλυση του δικτύου TGV», είπε η σιδηροδρομική εταιρεία SNCF, λίγες ώρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ στις «κακόβουλες ενέργειες» συμπεριλαμβάνονται και οι εμπρηστικές επιθέσεις που διατάραξαν το σύστημα μεταφορών στο σιδηροδρομικό δίκτυο υψηλής ταχύτητας.

Πολλά δρομολόγια θα πρέπει να ακυρωθούν και η κατάσταση θα διαρκέσει «τουλάχιστον όλο το Σαββατοκύριακο όσο γίνονται οι επισκευές» πρόσθεσε η σιδηροδρομική εταιρεία SNCF.

Τι ανακοίνωσε η εταιρεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Εκτρέπουμε ορισμένα τρένα σε κλασικές γραμμές, αλλά θα χρειαστεί να ακυρώσουμε μεγάλο αριθμό δρομολογίων» πρόσθεσε η SNCF σε ανακοίνωσή της. Η γαλλική εταιρεία σιδηροδρόμων διευκρίνισε ότι «η κατάσταση αυτή αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον όλο το σαββατοκύριακο, όσο γίνονται επισκευές».

Τρεις διαδρομές τρένων υψηλής ταχύτητας υπέστησαν βανδαλισμούς στη διάρκεια της νύχτας στη Γαλλία, μετέδωσε και το Reuters, επικαλούμενο ανακοίνωση της κρατικής εταιρείας σιδηροδρόμων, πράγμα το οποίο προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία την ημέρα της επίσημης έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

  1. Δεν είμαστε και πολύ μακριά από όλο αυτό που συμβαίνει στην Γαλλία.
    Διαίρεσαν τον κόσμο σε καλούς και κακούς.
    Επέβαλλαν διεξαγωγή Ολυμπιακών αγώνων, κατά επιλογή και αποκλεισμό όπου αποφασίζουμε και διατάσσομε.
    Ακολούθησαν πιστά τις εντολές και τις υποδείξεις της Αμερικής.
    Η συμφορά συμπαρασύρει όλους μαζί.
    Όταν η διεθνής κοινή γνώμη παραμένει θεατής και αυστηρός κριτής, η κατάσταση όχι καλή, αλλά άκρως επικίνδυνη.
    Και τι σύμπτωση και αυτή ο Νεντανιάχου στο Κογκρέσο το Ισραήλ να συμμετέχει αλλά οι τιμωρημένοι ούτε θεατές εξ αποστάσεως.
    Οι άνεμοι έγιναν θύελλες, άντε τώρα να ολοκληρώσεις επιτυχώς ένα ιδεώδες που το πυροβόλησες με τα ίδια σου τα χέρια.
    Και στρατός και αστυνομία και ιδιώτες για να περιφρουρήσεις αυτό που ο κάθε πολίτης ήθελε απολαύσει με ευχαρίστηση, καλή διάθεση, ειρηνευτικό κλίμα και ήθελε θυμάται ως ένα γεγονός εξαιρετικής σημασίας στην ζωή του.
    Κατάντια και η λέξη δεν το καλύπτει όλο αυτό που γίνεται πράξη, βλέπουν τα μάτια μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ