Τα επιδοτούμενα πρωτοσέλιδα από το αίμα των Ελλήνων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μα τι να είναι αυτά που ακούγονται; Καθημερινή εφημερίδα αποφάσισε να γίνει δίκη εναντίον των προστατευομένων μαρτύρων, κουκουλοφόρους τους ανεβοκατεβάζουν (οποία η ύβρις) επειδή αποφάσισε η εφημερίδα μόνη της ότι χρηματίστηκαν αδρά για να καταθέσουν, προσβάλλοντας έτσι βάναυσα την προστασία που δικονομικά πλήρως τους προστατεύει.

Συμπέρασμα: Γιατί τώρα; Μήπως επειδή ταχέως τελειώνουν τα «ψωμιά» του Μητσοτάκη και ]πάνε να κλείσουν άνευ δίκης και την «μαύρη τρύπα» της ΝΟΒΑΡΤΙΣ; Όπως της ΖΗΜΕΝΣ;Θα ψάξουν για δικαστή, ή και εισαγγελέα «αντί Τουλουπάκη» (πάντα βρίσκεται κατάλληλος κανείς) για να επαναληφθεί μακράν ακροατηρίων δίκη αντιΝΟΒΑΡΤΙΣ για να «ξεκουκουλώσουν» τους δύο μάρτυρες «κουκουλώνοντας» όλους τους ….., μεταθέτοντας την ουσία αντί της μαρτυρίας αυτών, σε απολογία «ενεχομένων»;

Βεβαίως και να γίνει δίκη και για αυτό αλλά να γίνει δίκη και για το άλλο, μαζί μαζί, και οι δυο, για να κρίνει και ο κόσμος, για την «μη παραλαβή των στοιχείων που αποκτήθηκαν με μή νόμιμο τρόπο» σύμφωνα με απόφαση του ενός, και έτσι θα πάει από μονομελές σε μονομελές και ξανά μονομελές «κεκλεισμένων των θυρών».

Νομότυπα όλα, συνεπώς ουδέν το μή νόμιμο, και αλίμονο του όποιου αμφισβητήσει την ακεραιότητα όλων των απαλλαχθέντων. Θα σαπίσει εις τας φυλακάς. Και ο Μητσοτάκης στας Ευρώπας, και εμείς, έστω και για κάποιους μήνες που πληρώσαμε τα φάρμακα πανάκριβα ….. στο ακουστικό μας.

Πρωτοσέλιδο επιδοτούμενης ήταν αυτό, και δεν αμφισβητείται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ