Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σουβλίσαν Ταύρο με αφορμή την γιορτή του Αγίου Πνεύματος – Εντονες αντιδράσεις απο φιλόζωους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποτροπιασμό και σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γλέντι που διοργανώθηκε στην Κίσσαμο Χανιών με αφορμή την γιορτή του Αγίου Πνεύματος. 

Συγκεκριμένα, χθες, Κυριακή, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλουδιανών διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία προσφερόταν ως έδεσμα… ένας ταύρος!

Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια απίστευτη βαρβαρότητα και να θανατώσουν έναν ταύρο τον οποίο τον έβαλαν στη σούβλα και τον έψησαν!

Όπως είναι φυσικό προκλήθηκε σάλος από αρκετούς πολίτες αλλά και φιλοζωικές οργανώσεις. Ωστόσο, δεν «ίδρωσε» το αυτί των διοργανωτών οι οποίοι πραγματοποίησαν την γιορτή και το σούβλισμα!

Δείτε φωτογραφία με τον ταύρο την ώρα του σουβλίσματος:

tavros
πηγή: flashnews.gr)

Η ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων

«Χαρές και πανηγύρια εκεί στα Καλουδιανα Κισσάμου

Για να γιορτάσουν το Άγιο Πνεύμα, αυτή τη μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας, θα στήσουν χορό και μουσικές γύρω από ένα σουβλισμενο ταύρο, πιστοί σε παγανιστικα “εθιμα” θεωρώντας ότι “προάγουν πολιτισμό” . Είναι δε τόσο περήφανοι για αυτό, που το μνημονεύουν στην αφίσα τους, ως πόλο έλξης. Άλλωστε και το Άγιο Πάσχα δε συνοδεύεται με τη σφαγή των αμνών και το σούβλισμα τους στην πλειοψηφία της επικράτειας; Και ύστερα μιλάμε για ηθική και ενσυναίσθηση…Αγαπάτε αλλήλους!».

Δείτε την ανάρτηση:

  1. Απίστευτη υποκρισία κι απ τις δυο πλευρές! Τρώμε το περισσότερο κρέας απ όλη την ΕΕ κ τα ζώα τραβάνε χειρότερα στις βιομηχανικές φάρμες εκτροφής κ σφαγής ζώων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ