Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεγάλη ουκρανική επίθεση στη Σεβαστούπολη – Η πόλη βομβαρδίστηκε με αμερικανικούς πυραύλους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν μετά την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη Σεβαστούπολη ανήλθε σε πέντε και δύο παιδιά είναι μεταξύ των θυμάτων, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης της Κριμαίας, Μιχαήλ Ραζβοζάγιεφ.

«Ο αριθμός των τραυματιών έχει αυξηθεί σε σχεδόν 120 άτομα. Έχει κινητοποιηθεί όλο το σύστημα υγείας, έχουν προσληφθεί γιατροί και ιατρικό προσωπικό. Λειτουργούν χειρουργεία. Στα θύματα παρασχέθηκε όλη η απαραίτητη ιατρική περίθαλψη», έγραψε σχετικά στο κανάλι Telegram.

Ο Ραζβοζάεφ σημείωσε ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε με βαλλιστικούς πυραύλους με πυρομαχικά διασποράς. Πρόσθεσε ότι είχε ήδη πάει στο νοσοκομείο για να δει τα θύματα.

Σύμφωνα με τα ρωσικά media, ο εισαγγελέας της Σεβαστούπολης Αντρέι Σεβτσόφ βρίσκεται στο σημείο του συμβάντος.

«Η απόκρουση της πυραυλικής επίθεσης έχει τελειώσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέντε αεροπορικοί στόχοι καταστράφηκαν στον ουρανό πάνω από την υδάτινη περιοχή. Αλλά τα θραύσματα των στόχων που καταρρίφθηκαν έπεσαν στην παράκτια περιοχή – είπε ο Ραζβοζάεφ.

Πρόσθεσε ότι μετά την πτώση συντριμμιών από εναέριους στόχους που καταρρίφθηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας, ξέσπασε δασική πυρκαγιά σε έκταση 150 τετραγωνικών μέτρων.

Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στη βόρεια πλευρά, θραύσματα ρουκετών προκάλεσαν φωτιά σε κτίριο κατοικιών. Αποκλείστηκε και η διέλευση των αυτοκινήτων στη γέφυρα της Κριμαίας και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε 20 λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των θυμάτων στην παραλία της Uchkuevka έφτασε τα 124 άτομα.

%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CE%B4%CF%86%CF%81%CE%B5%CF%84562

Βοήθεια σε τραυματία στην παραλία της Σεβαστούπολης

Δυστυχώς, ο εχθρός έχει χρησιμοποιήσει παρόμοιες τακτικές περισσότερες από μία φορές, εκτοξεύοντας πυραύλους απευθείας πάνω από πολυσύχναστες περιοχές απλών ανθρώπων. Αυτό παρατηρήθηκε στο Μπέλγκοροντ, στο Ντόνετσκ και σε άλλες ρωσικές πόλεις.

Επιπλέον, για άλλη μια φορά ο συμβολισμός μπορεί να εντοπιστεί στις ενέργειες των ουκρανικών σχηματισμών και των επιμελητών τους. Σήμερα, 23 Ιουνίου, σηματοδοτεί μια από τις σημαντικότερες Ορθόδοξες γιορτές – Ημέρα της Αγίας Τριάδας.

Το προηγούμενο βράδυ, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, εντοπίστηκαν έως και 15 drones στο δυτικό τμήμα της Κριμαίας, μερικά από τα οποία καταρρίφθηκαν.

Για άλλη μια φορά, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος RQ-4B βρισκόταν στον αέρα, γεγονός που εγείρει και πάλι το ερώτημα της σκοπιμότητας καταστροφής δυτικών αεροσκαφών που στοχεύουν τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις σε ρωσικά εδάφη και κατοίκους.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ