Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποκλειστικά στο Olympia: Το μηνυμα του Στέφανου Κασσελακη στα μέλη του Συριζα για τις ευρωεκλογές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγαπητές συντρόφισσες, αγαπητοί σύντροφοι,

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγο. Όλες και όλοι εσείς, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, δώσατε έναν πολύ μεγάλο αγώνα σε αυτές τις ευρωεκλογές.

Με πείσμα, θάρρος και αυταπάρνηση. Έναν αγώνα ενάντια σε ένα πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας, ενός χρεοκοπημένου κόμματος που τρέφεται με άδηλους πόρους. Ενάντια στην κυβέρνηση της ακρίβειας, της παραβίασης του κράτους Δικαίου, της διάλυσης της Υγείας, της Παιδείας, των δημόσιων υποδομών, η οποία ευθύνεται για το έγκλημα των Τεμπών, τις υποκλοπές, τη διαφθορά και τις απευθείας αναθέσεις.

Αλλά και σε ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα που αντί να πολεμήσει την κυβέρνηση, έβλεπε τον ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία ως αντίπαλο. Από τις 10 Ιουνίου, η αλαζονεία του 41%, που δήθεν δικαιολογούσε τα πάντα, είναι πια παρελθόν. Χάρη και στον δικό σας αγώνα. Η ΝΔ και ο κύριος Μητσοτάκης πήραν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας.

Η μεγάλη ήττα τους δεν μπορεί να κρυφτεί, από την επικοινωνιακή υπεροπλία τους. Τα ψέματα τελείωσαν, η προοδευτική αντεπίθεση έχει ήδη αρχίσει. Σε αυτές τις εκλογές, έγινε ένα πρώτο βήμα. Για την πρόοδο, για τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Για μια άλλη, καλύτερη Ελλάδα. Για μια Ελλάδα με κοινωνική δικαιοσύνη, με δημοκρατία, με δίκαιη ανάπτυξη, με ελευθερία και συμπερίληψη.

Πριν από λίγους μήνες νόμιζαν ότι είχαν τελειώσει με μας. Έκαναν ήδη σχέδια, χωρίς εμάς. Περάσαμε πολλά. Διασπάσεις, απογοητεύσεις, εσωστρέφεια, δολοφονίες χαρακτήρα και λάσπη στο πρόσωπό μου. Ο προοδευτικός κόσμος όμως, είδε ποιος είναι στο πλάι του. Ποιος αγωνίζεται για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Αντέξαμε. Είμαστε ζωντανοί, όλες και όλοι μαζί και με μεγαλύτερο πείσμα.

Προχωράμε μπροστά. Με έναν ακόμα πιο ισχυρό και αποφασισμένο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Γιατί ο μεγάλος αγώνας είναι μπροστά μας. Βάλαμε τα θεμέλια, για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία της επόμενης μέρας. Επιβεβαιώσαμε τη θέση μας ως αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα. Είμαστε από τα μεγαλύτερα κόμματα της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου στην Ευρώπη.

Και τώρα, συνεχίζουμε, δυναμικά, με αγωνιστικότητα, θέσεις, ένα στιβαρό και ολοκληρωμένο κυβερνητικό πρόγραμμα. Στη Βουλή και στην κοινωνία. Με πρώτο βήμα το συνέδριο μας το Φθινόπωρο, για τη μετεξέλιξη του κόμματος και το άνοιγμα του σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες.

Για να κάνουμε το κόμμα μας ακόμα πιο ισχυρό, ακόμα πιο μεγάλο. Ένα κόμμα που θα ξαναφέρει όσες και όσους απείχαν, όσες και όσους απογοητεύτηκαν, ξανά στο πολιτικό προσκήνιο ως πρωταγωνιστές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ως η Σύγχρονη Κυβερνώσα Αριστερά, θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την πρόοδο και το μέλλον αυτού του τόπου, ενάντια στη συντήρηση και την οπισθοδρόμηση της ΝΔ, αλλά και ενάντια στην βαρβαρότητα της ακροδεξιάς. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε πιο ισχυροί χάρη σε εσάς, τους υπερασπιστές των ιδεών και των αξιών μας, μαζί με την καθεμία και τον καθένα από εσάς. Γιατί εσείς είστε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, είστε η φωνή του, είστε η δύναμή του. Από τα βάθη της καρδιάς μου, Σας ευχαριστώ.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Στέφανος Κασσελάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ