Μαρία Καρυστιανού: Της είπαν απο τον Αρειο Πάγο “αυτά συμβαίνουν, να πάτε στην εκκλησία να σας βοηθήσει”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε νέες καταγγελίες άνευ προηγουμένου προχώρησε η Μαρία Καρυστιανού, η οποία συγκλόνισε πριν από λίγες μέρες το πανελλήνιο όταν μίλησε στη Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα Τέμπη, αποτελώντας την «ηχηρή» φωνή όλων των οικογενειών που έχασαν δικούς τους αγαπημένους ανθρώπους στο πρωτοφανές σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου Radio984, η γυναίκα που έχασε την 20χρονη κόρη της, Μάρθη Ψαροπούλου στην τραγωδία, ανέφερε πώς όταν πήγε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για να καταθέσει όσα βρήκε μετά την έρευνα που έκανε έλαβε μια αποστομωτική και προσβλητική απάντηση.

«Συμβαίνουν αυτά», απάντησε η εισαγγελική λειτουργός στην μαυροντυμένη γυναίκα που είχε χάσει τον κόσμο της καθώς έφυγε από την ζωή το παιδί της με τον πλέον άδοξο τρόπο.

Μάλιστα, η δικαστικός συνέχισε λέγοντας στην κ. Καρυστιανού «να επισκεφτεί μια εκκλησία για να την βοηθήσει» και να προχωρήσει την ζωή της!

«Είναι δυνατόν να πηγαίνω στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να της λέω αυτά τα πράγματα και αντί να μου πει «Ναι, είναι μεμπτό, δεν είναι μεμπό, είναι ποινικά κολάσιμο», ή οτιδήποτε να μου λέει: “Τι να κάνουμε; Αυτά συμβαίνουν. Πάτε στην εκκλησία να σας βοηθήσει. Κοιτάξτε μπροστά τη ζωή σας”;», αποκάλυψε η κ. Καρυστιανού στην εκπομπή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ