Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε έκτακτη συνεντευξη του την Τετάρτη ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγαρια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή για να έρθει το νομοσχέδιο της αναγνώρισης του γάμου ομοφυλοφίλων και τις υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλόφιλους, αγνοώντας τις αντιδράσεις.

Το νομοσχέδιο θα τεθεί σύντομα σε διαβούλευση και αμέσως μετά θα έρθει προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο!

Το νομοσχέδιο θα περιλαμβάνει κανονικότατα την υιοθεσία παιδιών, ενώ σε Ομοφυλόφιλα ζευγάρια στα οποία ο ένας γονέας έχει ήδη βιολογικό παιδί, τότε θα αναγνωρίζεται και ο σύντροφος ως κηδεμόνας.

Η απόφαση Μητσοτάκη θα ανακοινωθεί την Τετάρτη στην ΕΡΤ σε συνέντευξή του στο Γιώργο Κουβαρά, ενώ το επικοινωνιακό προκάλυμμα για να καμφθούν οι κοινωνικές αντιδράσεις θα είναι ότι στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα απαγορεύεται η «παραγγελία παιδιών μέσω παρένθετης μητέρας»!

Αντίθετα, θα μπορούν να υιοθετούν παιδιά, όπως ανήλικα προσφυγοπούλα, καθώς ο Μητσοτάκης ήδη έχει ψηφίσει τον σχετικό νόμο για αναδοχή παιδιών από δομές προσφύγων.

Αναμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι δεκάδες βουλευτές που στο παρασκήνιο «εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους». Με πρώτο φυσικά τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος ξιφουλκούσε κατά του γονέα ένα και γονέα δύο, τον οποίο τώρα υπερψηφίζει ο πρωθυπουργός του…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ