Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάλος με τον εμπλεκόμενο νουμερο 107 στην περιβόητη λιστα Επστάιν – Ξεκινά η σημοσιευση των ονομάτων που περιέχει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η λίστα Επστάιν των 187 φίλων και συνεργατών του παιδοβιαστή Jeffrey Epstein — που είναι πιθανοί πελάτες και συνεργοί, θα απελευθερωθεί με τα πρώτα ονόματα να ανακοινώνονται σήμερα, όπως επιβεβαίωσε το αρμόδιο δικαστήριο πριν από λίγο!

Νωρίτερα σήμερα, λόγω της καθυστέρησης, υπήρχαν πληροφορίες ότι όλα τα έγγραφα θα καθυστερούσαν για 30 ημέρες λόγω ένστασης από τον «Εμπλεκόμενο 107».

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μέσα από το δικαστικό μέγαρο της νότιας περιφέρειας της Νέας Υόρκης, θα τεθούν σε αναμονή μόνο τα έγγραφα που αφορούσαν τον συγκεκριμένο Εμπλεκόμενο 107 και όχι όλα.

Ο Εμπλεκόμενος 107 και τουλάχιστον ένας ακόμα, Ο εμπλεκόμενος 110, θα διατηρήσουν την ανωνυμία τους μέχρι τις 22 Ιανουαρίου, αλλά οι υπόλοιποι στη λίστα θα αποκαλυπτονται από τώρα σύμφωνα με τον Ed Friedland, Εκπρόσωπο της δικαιοσύνης για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εμπλεκόμενος 107 είναι γυναίκα!

Όπως είπαμε, θα υπάρξει πολλή παραπληροφόρηση γύρω από την κυκλοφορία αυτών των αρχείων, οπότε προσέξτε ποιους ακολουθείτε και τι μοιράζεστε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ