Έσβησε μετά απο γενναία μαχη στα 48 του μόλις χρόνια ένας απο τους πιο αξιόλογους και αγαπημένους ηθοποιούς, πεθανε ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας ή αλλιώς (Νίκος Ορφανός, Εραστής Δυτικών Προαστίων) ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, ένας άνθρωπος που δεν κρατούσε ποτέ κακία σε κανέναν. Με ήθος αρχές και αξίες. Γνωριστήκαμε στη σχολή μιλούσαμε κάθε φορά που ο ένας έβλεπε τον άλλον είτε στη σχολή είτε στο δρόμο. Σήμερα έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων. Ήσουν Άγγελος και στη γη τώρα έγινες Άγγελος και στο ουρανό. Γιατί κα φύγεις τόσο νωρίς και άδικα. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο θα σε θυμάμαι για πάντα γιατί ήσουν άνθρωπος με Α κεφαλαίο δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Συλλυπητήρια στην οικογένειά σου να μας προσέχεις από κει ψηλά.

Καλημέρα!! Τελικά μετά από πολύμηνη μάχη με την ασθένεια του ο Αλέξανδρος Κομπογιωργας, δεν άντεξε τον χάσαμε.Ενας εξαιρετικός συνάδερφος, χαμηλών τόνων.Γνωριζαμε ότι πάλευε αλλά το κρατούσαμε μυστικό γιατί πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρει.Ο Αλέξανδρος εκτός από πολύ καλός ηθοποιός ήταν εξαιρετικός ενδυματολόγος και σκηνογράφος.Ποσο άδικο να φύγει τόσο νέος.Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στις λατρεμένες φίλες του.

Ο αποχαιρετισμός του Σπύρου Μπιμπιλα:

Αντίο σε εναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τυχη να γνωρίσω ουτε να δουλεψω μαζί του.. Κριμα που εφυγε τοσο νωρίς.Πάλεψε για 6 μηνες με την ασθένεια του καρκίνου αλλα δυστυχως δεν τα κατάφερε..Για τόν Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μονο καλά λογια έχω ακουσει..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ