Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου της Ματουλας, καθώς η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H «Mατούλα του Κολωνακίου» κατά κόσμον Διαμάντω Κουτροπούλου πέθανε μόνη σε ηλικία 76 ετών στο διαμέρισμά της στην περιοχή του Πεδίου του Άρεος και κανείς δεν την αναζήτησε. Ο θυρωρός ειδοποίησε τις αρχές μετά από πολλές ημέρες καθώς το πτώμα είχε αρχίσει να μυρίζει. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Ανδρέας Κουβελογιάννης με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

matoulamesa 1

Στην αρχή κάποιοι είπαν πως ήταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα μέχρι να τη βρουν, στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών ανέφερε πως οι ημέρες ήταν 18, ενώ τελικώς τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής και ο ιατροδικαστής κ. Κωνσταντίνος Κούβαρης που εξέτασε τη σορό κατέληξε πως η Ματούλα ήταν νεκρή 7-10 ημέρες πριν βρεθεί.

Επίσης κατά την ιατροδικαστική έρευνα δεν εντοπίστηκαν κακώσεις, ενώ η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη καθώς η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, πράγμα που απέτρεπε την περαιτέρω εξέταση και άρα τον προσδιορισμό της αιτίας που προκάλεσε το θάνατο στη Ματούλα. Την διαδικασία της αποτέφρωσης θα αναλάβει ο γιος της Λορέντζο Καριέρε ο οποίος μέσω του ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών ζήτησε μεγάλη διακριτικότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ