Σάλος με παραπολιτικό δημοσίευμα που εξηγει πως μπορει να πέσει ο Κασσελακης σε περίπτωση που εκλεγει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος

Η μεγαλύτερη τέχνη στον πόλεμο είναι να υποτάξεις τον εχθρό χωρίς μάχη. Και ο Στέφανος Κασσελάκης το πέτυχε αυτό σε πρώτη φάση, καθώς σήμερα είναι πιθανόν να αναδειχθεί πρό- εδρος του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να «ιδρώσει».

Ωστόσο, είναι άλλο το να κατακτάς την προεδρία και άλλο να κατακτάς το κόμμα. Το δεύτερο απαιτεί να επιβληθείς επί της κομματικής νομενκλατούρας. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ο κ. Κασ σελάκης, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, να πετύχει δύο ακόμα νίκες.

Να διοργανώσει με επιτυχία το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και να συγκροτήσει μια κεντρική επιτροπή που θα αποτελείται από υποστηρικτές του. Γιατί είναι αυτό σημαντικό; Διότι όπως ρητά αναφέρει το Καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ «σε περί- πτωση άρσης της εμπιστοσύνης της Κεντρικής Επιτροπής από το 50%+1 των μελών της προς τον πρόεδρο συγκαλείται έκτακτο συνέδριο».

Με απλά λόγια, εάν τα 147 από τα 292 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής αμφισβητήσουν τον Στέφανο (εάν βεβαίως εκλεγεί πρόεδρος) τότε… Και η κομματική νομενκλατούρα δεν είναι μικρό εμπόδιο, ακόμα και εάν έχεις για σύμμαχο τον Νίκο Παππά και τον Παύλο Πολάκη.

IMG 2403

ΔΗΜΟΦΙΛΗ