Τουρκία: Οι τελευταίες δραστηριότητες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών – μέσω του Τύπου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο επιχειρησιακός τομέας του Εθνικού Οργανισμού της Τουρκίας – MİT παρουσιάζει ποικιλόμορφες δραστηριότητες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας, κυρίως κατά του Κούρδων και δευτερευόντως κατά των μελών της “Φετουλαχιστικής Τρομοκρατικής Οργάνωση ς(FETO)”/“ Fethullaçı Terör Örgütü (FETÖ)”.

Η έρευνά μας αρχίζει από τα μέσα Ιουλίου 2023. Οι ημερομηνίες είναι αυτές του τουρκικού Τύπου.

13.07.2023

Η MİT εξουδετέρωσε τον λεγόμενο ιρακινό αξιωματικό πληροφοριών του PKK

1 241

Η Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (MİT) εξουδετέρωσε τον Celal Kaya, με την κωδική ονομασία «Hasan», τον λεγόμενο ιρακινό αξιωματικό πληροφοριών του PKK, ο οποίος ήταν ο υποκινητής της δράσης κατά την οποία μαρτύρησε ο Τούρκος διπλωμάτης Osman Köse, με επιτόπια επιχείρηση στο Ιράκ, στην Suleymaniye.

14.07.2023

Η MİT εξουδετέρωσε τον λεγόμενο αξιωματικό της ειδικής εξουσίας του PKK

2 157

Στην επιχείρηση που πραγματοποίησε η Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (MIT), ο Εντίπ Τεμίζ, με την κωδική ονομασία «Cesur Azad», εξουδετερώθηκε ως επικεφαλής του Καντίλ, του λεγόμενου ειδικού πυρήνα εξουσίας του PKK.

15.07.2023

Ο ανιψιός του αρχηγού της FETO συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη με την οικογένειά του

3 55

Ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης Φετουλάχ Γκιουλέν, ο αδερφός του Φετουλάχ Γκιουλέν, ο γιος του Μεσσία Γκιουλέν, Σελμάν Γκιουλέν, η σύζυγός του Νουρ Γκιουλέν, ο πεθερός του Μπεκίρ Οζτούρκ και η πεθερά Mine Öztürk συνελήφθησαν στην επιχείρηση της MIT και της αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης σε «άγνωστο» σπίτι που ανήκει στην οργάνωση στο Σαντζακτεπέ.

21.07.2023

Η MIT εξουδετέρωσε τον υπεύθυνο για την επίθεση που σκότωσε 40 πολίτες

4 22

Η Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (MIT) εκκαθάρισε τον Heysem Cuma, με την κωδική ονομασία «Heysem Abu Dahham», ο οποίος ήταν στη λεγόμενη δομή πληροφοριών στην Μανμπίτς της Συρίας του PKK/KCK-PYD/YPG, υπεύθυνος για την επίθεση που σκότωσε 40 αμάχους στο Αφρίν στις 28 Ιουνίου 2020.

28.07.2023

Επιχείρηση της ΜΙΤ δολοφονεί στο Ιράκ, τον υπεύθυνο για δασικές πυρκαγιές του 2021

5 5

Η Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (MIT),  δολοφόνησε στον Ιράκ τον επονομαζόμενο Şoreş,  με το πραγματικό όνομα τον Özgür Alparslan  μέλος του PKK/KCK-YPS, ο οποίος διέταξε τις ενέργειες που ξεκίνησαν στο Manavgat της Αττάλειας στις 28 Ιουλίου 2021, προκαλώντας την καύση περισσότερων από 150 χιλιάδων εκταρίων δασών στη Μούγλα, Μερσίνη και Χατάι.

28.07.2023

Ηγέτης τρομοκρατικής οργάνωσης εξουδετερώθηκε από επιχείρηση MIT

6 4

Η Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (MIT) εξουδετέρωσε τον Mesut Celal Osman, με την κωδική ονομασία «Zagros Çekdar», έναν από τους λεγόμενους αξιωματικούς στο Σιντζάρ του PKK/KCK-YBŞ, με την επιχείρηση που πραγματοποίησε στο Σιντζάρ, στο βόρειο Ιράκ.

10.08.2023

Επιχείρηση από την MIT στον λεγόμενο αξιωματικό ταχυμεταφορών Σιντζάρ του PKK

7 2

Η Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (MIT) εξουδετέρωσε τον λεγόμενο γενικό αξιωματικό ταχυμεταφορών του PKK/KCK-YBŞ, Yılmaz Bayram, με την κωδική ονομασία «Agit Gever», σε μια επιχείρηση στην περιοχή Σιντζάρ στο βόρειο Ιράκ.

Αναφέρθηκε ότι ο Yılmaz Bayram, ένας από τους ιδρυτές του YPS, της οργάνωσης του PKK/KCK που είναι υπεύθυνος για τις δράσεις της πόλης, διεξάγει επίσης δραστηριότητες σε υπεύθυνο επίπεδο στα επεισόδια χαρακωμάτων.

16.08.2023

Η MIT συνέλαβε 3 τρομοκράτες του DAESH που προετοιμάζονταν για δράση σε τουρκική βάση

8

Η Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (MIT) συνέλαβε 3 τρομοκράτες του DAESH κατά την προετοιμασία για δράση στην επιχείρηση στη βόρεια Συρία και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός εκρηκτικών και πυρομαχικών.

17.08.2023

Η MIT εξουδετέρωσε τον λεγόμενο διευθυντή τύπου και αρχείων του PKK/KCK

9

Ο Τζελάλ Μπιρντάλ, με την κωδική ονομασία «Sidar Serhat», ένας από τους λεγόμενους αξιωματικούς τύπου και αρχείων του PKK/KCK, εξουδετερώθηκε στην επιχείρηση που πραγματοποίησε η Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (MIT) στο βόρειο Ιράκ.

19.08.2023

Η MIT συνέλαβε το άτομο που προσπάθησε να μιμηθεί τη φωνή του προέδρου Ερντογάν και να διαπράξει απάτη

10

Ο Εθνικός Οργανισμός Πληροφοριών (MIT) συνέλαβε το άτομο που προσπάθησε να μιμηθεί τη φωνή του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τεχνητή νοημοσύνη και απάτη σε επιχειρηματίες και ανώτερους δημόσιους αξιωματούχους.

23.08.2023

Η MIT εξουδετέρωσε αξιωματούχο του PKK στη Συρία

11

Η Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (MIT) εξουδετέρωσε την Hicran Icuz, με την κωδική ονομασία «Vejin Jiyan», έναν από τους αξιωματικούς της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK/YPJ, σε επιχείρηση στη Χασάκα, στη βόρεια Συρία.

23.08.2023

Η MIT εξουδετέρωσε τρομοκράτη του PKK που είχε εκπαιδευτεί για δολοφονία

12

Η Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (MIT) εξουδετέρωσε τον Bekir Kına, με την κωδική ονομασία «Bawer Botan», ο οποίος εκπαιδεύτηκε στις λεγόμενες έμπειρες ακαδημίες του PKK για να πραγματοποιήσει μια ενέργεια τύπου δολοφονίας, σε μια επιχείρηση στο βόρειο Ιράκ.

27.8.2023

Η MIT εξουδετέρωσε τον λεγόμενο αγγελιαφόρο υπεύθυνο του PKK/KCK

13

Ο επονομαζόμενος αξιωματικός ταχυμεταφορών Συρίας-Ιράκ της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK/KCK, Kadri Encu, με την κωδική ονομασία «Doğan», εξουδετερώθηκε από την Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (MIT) σε επιχείρηση στο βόρειο Ιράκ.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ