67χρονη κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαινε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε σήμερα το μεσημέρι στη Φωκίδα μια 67χρονη γυναίκα, καθώς κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε, όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες μετά τη μετωπική σύγκρουσή του με λεωφορείο.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στο όχημα μετά την κατάσβεση της φωτιάς από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, με τους ίδιους να σοκαρίζονται από το αποτρόπαιο θέαμα. Με βάση πληροφορίες από το rthess.gr, η 67χρονη που βρέθηκε απανθρακωμένη ήταν επιβάτιδα στο ΙΧ που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα, ενώ η οδηγός του πρόλαβε να βγει εγκαίρως και είναι καλά στην υγεία της.

Όσον αφορά στους επιβάτες και τον οδηγό του λεωφορείου, είναι όλοι τους καλά στην υγεία τους, ενώ αναφέρθηκαν απλώς κάποιοι μικροτραυματισμοί. Το δυστύχημα σημειώθηκε το στο 52ο χλμ Ε.Ο. Λιβαδειάς – Άμφισσας, στο Χρισσό Φωκίδας, με 14 πυροσβέστες να σπεύδουν επί τόπου με πέντε οχήματα για να σβήσουν τη φωτιά, έχοντας λάβει κλήση από διερχόμενους οδηγούς που είδαν την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο αυτοκίνητο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ