Κολωνος: Έπεσαν πυροβολισμοι οταν ανδρας επιχείρησε να ληστέψει τράπεζα και ακολούθησε συμπλοκή με αστυνομικούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμό σημειώθηκε νωρίτερα στον Κολωνό, στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Παλαμίδου.

Τα τελευταία δεδομένα αναφέρουν ότι το συμβάν φέρεται να έγινε κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή. Οι υπάλληλοι της τράπεζας πάτησαν το μπουτόν συναγερμού και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί είδαν ένα ύποπτο άτομο να τρέχει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και στην οδό Λένορμαν πραγματοποιήθηκε συμπλοκή με τον ύποπτο.

Οι αστυνομικοί φέρεται να πυροβόλησαν εναντίον του, τραυματίζοντάς τον. Σημειώνεται ότι ο δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο δράστης φέρει τραύματα στην κοιλιά, ενώ έχει τραυματιστεί από μία ή περισσότερες σφαίρες. Επί τόπου βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τον άνδρα.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις εκεί δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Ο τραυματίας, σύμφωνα με αναφορές, είναι τοξικοεξαρτημένος. Φέρεται να απείλησε ή να επιτέθηκε με μαχαίρι στους εν λόγω αστυνομικούς, κι εκείνοι να τον πυροβόλησαν στην κοιλιά. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο εάν ο τραυματίας είναι ύποπτος για συμμετοχή τη συγκεκριμένη ληστεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ