Πύργος: Απρόσμενος θάνατος για την 47χρονη Αφροδίτη Οικονόμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ΙΧ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, μεταφέρθηκε σε υποτονική κατάσταση στο νοσοκομείο Πύργου όπου και κατέληξε.

Βαριά θλίψη έχει σκεπάσει την τοπική κοινωνία του Επιταλίου και του Πύργου, στο άκουσμα του θανάτου της 47χρονης Αφροδίτης Οικονόμου, το απόγευμα της Τρίτης (18/07).

AFRODITI OIKONOMOU n

Σύμφωνα με το iliaenimerosi.gr λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στη συνδετήρια οδό Αλφειού – Ολυμπίων (οδηγεί στη διασταύρωση «Κολιρείκες παράγκες»), όπου είχαν ενημερωθεί πως ΙΧ είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε πέσει σε αρδευτικό κανελέτο…

Η 47χρονη οδηγός ανασύρθηκε ζωντανή μεν, υποτονική δε, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου κατέληξε…θεωρείται πολύ πιθανό η 47χρονη να έχασε τη ζωή της από παθολογικά αίτια αφού δεν έφερε ίχνη τραυματισμού από την εκτροπή του οχήματος που οδηγούσε.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης 47χρονης Αφροδίτης Οικονόμου από το Επιτάλιο αναμένεται να διακριβωθούν μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που αναμένεται να πραγματοποιηθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ