Λύγισε η μισή Ελλάδα στην κηδεια της Ισμας Τουλάτου στην Αρχαία Ολυμπία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε στην Ηλεία η κηδεία της δημοσιογράφουΊσμα Τουλάτου η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, ενώ βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν σήμερα, Σάββατο στο χωριό Φλόκα του δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας για να πουν το ύστατο χαίρε στην έμπειρη δημοσογράφο.

ismakideia3

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος της Ίσμα Τουλάτου προήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ πιθανότατα είχε ανεύρυσμα το οποίο η ίδια δεν το γνώριζε.

Βαρύ ήταν το κλίμα στο χωριό όπου οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία η γνωστή δημοσιογράφος, καθώς άπαντες δήλωναν συγκλονισμένοι από τον πρόωρο θάνατό της από εγκεφαλική αιμορραγία σε ηλικία μόλις 52 ετών.

ismakideia2

Σύμφωνα με το ilialive.gr, στεφάνια έστειλαν από το Υπουργείο Πολιτισμού, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και άλλοι πολιτιστικοί φορείς καθώς και φίλοι και συνάδελφοι της δημοσιογράφου.

ismakideia0

ismakideia1

Το χρονικό

Η Ίσμα Τουλάτου άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της περασμένης Κυριακής, ενώ διένυε τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, κατέρρευσε ξαφνικά τη στιγμή που βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με την μητέρα της. Νωρίτερα είχε εκφάσει ότι ένιωθε αδιαθεσία.

Στο πλευρό της άτυχης δημοσιογράφου έσπευσε ο γυναικολόγος της αλλά ήταν ήδη αργά καθώς «έσβησε» πριν της παρασχεθεί οποιαδήποτε βοήθεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ