Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Έφυγε απο τη ζωη ο επιχειρηματίας-πρότυπο της Νέας Σμυρνης, ο Γιάννης Κουλμπαλόγλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα Σμύρνη=Gruppo Ottico=ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΜΠΑΛΟΓΛΟΥ. Το καλύτερο αφεντικό που γνώρισα, έναν άνθρωπο που τιμούσε τα παντελόνια που φορούσε, ειλικρινής, μια ήρεμη δύναμη, ετοιμόλογος, μια ευγενική ψυχή με μεγάλη καρδιά ❤️ που βοηθούσε κόσμο χωρίς ανταλλάγματα. Ένας συνεργάτης υπέροχος, ένας οικογενειάρχης πολύ σπουδαίος. Επιχειρηματίας από τους λίγους.
κ. Γιάννη δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.

Pp

Ο Γιάννης Κουλμπαλόγλου …δεν είναι πια μαζί μας.Εφυγε από κοντά μας και από την αγκαλιά της Νόρας και των παιδιών…
Νεοσμυρνιός,Πανιώνιος,Επαγγελματίας,φίλος ολων μας…Ο δικός μας φίλος ,ο δικός μας άνθρωπος…Πάντα εκεί χρόνια τώρα…στην είσοδο του GRUPPO OTTICO…μαζί με το αδέσποτο σκύλο της Πλατείας μας που περιέθαλπτε με τη συνοδεία γατιών.
Έκανε πως θύμωνε συχνά…ασκούσε αδυσώπητη κριτική σε ότι του ξυνιζε και την άλλη στιγμή…περίσσευμα ευαισθησίας και καλοσύνης.
Θα λείψει από την όμορφη πόλη μας μια εμβληματική φιγούρα της.
Θα λείψει ένας φίλος καλος που ένοιωσα πολλές φορες σε κρίσιμες στιγμές για μένα τη στήριξη του…Δεν πρόλαβα να τον ευχαριστήσω…Νόρα μου δεν πρόλαβα… του το χρωστώ…θα του το πω όταν τον συναντήσω…

Ένας άνθρωπος που αποτέλεσε εμβληματική μορφή της Νέας Σμύρνης και της πλατείας και φυσικά ένας Πανιώνιος που πάντα βρισκόταν δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Η Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

“Το Δ.Σ. του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το χαμό του Γιάννη Κουλμπαλόγλου.

Ενός ανθρώπου που βρισκόταν πάντα κοντά στην ομάδα και της προσέφερε τα μέγιστα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Καλό Ταξίδι Γιάννη.”

Η Συλλυπητήρια ανακοίνωση του τμήματος Μπάσκετ:

“Ο Γιάννης Κουλμπαλόγλου υπήρξε στενός φίλος, ένθερμος υποστηρικτής της οικογένειας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ επί σειρά ετών, καθώς επίσης κι επίλεκτο μέλος της κοινωνίας της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα μπάσκετ ανδρών, εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για το χαμό του και ταυτόχρονα στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του εκλιπόντος στο βαρύ πένθος που βιώνουν.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα…”

Η Συλλυπητήρια ανακοίνωση του τμήματος ποδοσφαίρου:

“Ως διοικούσα επιτροπή του Πανιώνιου Γ.Σ. Σμύρνης αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την οδύνη μας για τον χαμό του Γιάννη Κουλμπαλόγλου.

Ο Γιάννης, ένας γνήσιος Πανιώνιος και Νεοσμυρνιος ήταν πάντα κοντά στην ομάδα συνδράμοντας τα μέγιστα ανιδιοτελώς.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ