Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγωνιά η μητέρας της 27χρονης Αναστάζια καθως εικάζουν πως έπεσε θύμα του Μπαγκλαντεσιανού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγωνία και φόβος έχει κατακλύσει την οικογένεια της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, με καταγωγή από την Πολωνία που εξαφανίστηκε στην Κω, με τις Αρχές να έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη ενός υπόπτου.

arpagi

Η νεαρή κοπέλα που είχε έρθει στο νησί πριν από έναν μήνα προκειμένου να εργαστεί, αγνοείται από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, με τον σύντροφό της να δηλώνει την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

fghgh

Η μητέρα της 27χρονης, την ώρα που οι Αρχές προχωρούσαν σε προσαγωγές αλλοδαπών, δήλωσε στο πολωνικό μέσο tuwroclaw ότι φοβάται πώς η κόρη της έπεσε θύμα απαγωγής στο νησί. «Η Αναστάζια έχει απαχθεί. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη» δήλωσε η μητέρα της 27χρονης που έχει να μιλήσει με το παιδί της εδώ και τρεις μέρες.

Όπως ανακοινώθηκε λίγο νωρίτερα, η προσαγωγή ενός Μπαγκλαντεσιανού μετατράπηκε σε σύλληψη και θεωρείται βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του κοριτσιού. Ο 32χρονος κατηγορείται για αρπαγή, καθώς εκμεταλλεύτηκε την κοπέλα που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν τη Δευτέρα, όταν η κοπέλα είχε ρεπό από το  ξενοδοχείο που εργαζόταν, ενώ ο 28χρονος σύντροφός της εργαζόταν. Η 27χρονη πήγε μόνη της για ποτό και φαίνεται ότι μέθυσε. Εκεί την προσέγγισαν 5 αλλοδαποί από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές και της πρότειναν να την πάνε σπίτι τους όπως και τελικά έγινε. Εκεί ο όπως παραδέχτηκε ο Μπαγκλαντεσιανός συνευρέθηκε ερωτικά με το μεθυσμένο κορίτσι και στη συνέχεια, όπως λέει την άφησε σε χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε. Οι αστυνομικοί έλεγξαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ωστόσο δεν εντόπισαν πουθενά την κοπέλα.

anastazia 1

Την ίδια ώρα προκαλεί σοκ το γεγονός ότι ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός έκλεισε εισιτήριο για να φύγει στο εξωτερικό, μόλις έγινε η δήλωση εξαφάνισης της 27χρονης και η δημοσιοποίηση της υπόθεσης. Σε βάρος του Μπαγκλαντεσιανού, προέκυψαν και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία, που οδήγησαν στην σύλληψή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ