Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

36χρονος εκρυβε την κοκαΐνη κάτω από το τιμόνι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσαντάκι με 34 δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 38,64 γραμμαρίων έκρυβε κάτω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του ένας 36χρονος ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο όχημα στο οποίο επέβαινε ο 36χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε κρυμμένο σε ειδική κρύπτη κάτω από το τιμόνι το τσαντάκι με τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία ο συλληφθείς χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του, καθώς και 140 ευρώ, προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 36χρονου στην περιοχή της Ανάληψης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν γυναικείες τσάντες, αρώματα και συσκευές κινητών τηλεφώνων, η προέλευση των οποίων ερευνάται, καθώς και χρηματικό ποσό 750 ευρώ από τη διακίνηση των παράνομων ουσιών.

Σε βάρος του 36χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ