Τα παραμύθια της Χαλιμάς των Τούρκων δεν τελειώνουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο απόγονος νεοσουλτάνος νεοθωμανός Ερντογάν, των Οθωμανών καταπατητών εισβολέων, κατέχειεικονικούς τίτλους ιδιοκτησίας των Ελληνικών νησιών. Και ποιος παρεχώρησε αυτούς τους τίτλους στους προπατέρες σου; Για πες

 

«Δώσανε θάρρος στον Αλή και έβγαλε ο κ@@ος του μαλλί»

 

«Τούρκο είδες; Γρόσια θέλει… Και άλλον είδες και άλλα θέλουν …» 

 

Γενί Σαφάκ: Με τίτλους «ιδιοκτησίας» των Οθωμανών οι Τούρκοι «διεκδικούν» τα ελληνικά νησιά. 

 

«Για τις περιουσίες που ανήκουν στους προγόνους τους» !!!!!!!!!!! 

 

Βρε, σας προλαβε προ πολλού ο Τσαβουσογλου, όταν επιδείκνυε ψευδεπιγράφο πλαστό τίττλο του προγόνου του Μωάμεθ του Πορθητή, που αφορούσε την Ελληνική Βυζαντινή Αγία Σοφία, που μετατράπηκε σε τζαμί …… 

 

9k=

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ακόμη και τα χώματα της Ελληνικής Μικράς Ασίας και της Ελληνικής Βόρειας Κύπρου, που καταπατάτε σήμερα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ανά τους αιώνες ήταν και ΕΛΛΗΝΚΑ θε να γενούν. 

 

Αιματοποτισμένα από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ,/
λασπωμένα και πυρακτωμένα είναι/
και εσάς βαρβάρους κάποια στιγμή/
θε να σας ρουφήξουν και θα κάψουν/
και σε κάποιους λάκκους από τις μυριάδες,/
που σκάψατε θα πέσετε και θα σας …θάψουν…./ 

 

Πλαστούς τίτλους ιδιοκτησίας και παραποιημένους χάρτες, η Ελλάδα δεν χρειάζεται ειδικά από εσάς, τους απατεώνες, τυχοδιώκτες καταπατητές και καταχραστές….. κλπ συνώνυμα,
που … 

 

-«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη οι Οθωμανοί, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιάκηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν».
Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876 

 

-«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή». 

Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος) 

 

Για την τουρκική λογική το σπαθί αποτελεί το πιο σίγουρο μέσον επίλυσης των προβλημάτων».
Ντομινίκ Ντυφούρ ντε Πραντ, Γάλλος διπλωμάτης (Dominique Dufour De Pradt 1759-1837) 

 

Στο δια ταύτα… Η Ελλάδα επίσημους τίτλους ιδιοκτησίας γραπτούς και άγραφους, κατέχει εδώ και χιλιάδες χρόνια, για τα ιερά της εδάφη και είναι εγγεγραμμένοι ανεξίτηλα στην Παγκόσμια ιστορία και χαραγμένα σε γρανιτένιες πλάκες ως πιο κάτω, χωρίς λόγια πολλά λόγια …. 

 

Πρωτοελληνική περιοχή (2200/2100-1900 π.Χ.) κατά τους Κατόνα (2000), Σακελλαρίου (2016, 1980, 1975) και Φυλακτόπουλο (1975) 

 

Οι Έλληνες είναι έθνος που κατοικεί κυρίως στη νοτιοανατολική Ευρώπη και κατοικούσαν εκτενώς τον χώρο που σήμερα ονομάζεται Ελλάδα από αρχαιοτάτων χρόνων, την Κύπρο στα μέσα της 2ης χιλιετίας π.Χ., και παράλιες περιοχές της Μικράς Ασίας λίγο αργότερα. 

 

Οι Έλληνες γενικότερα ίδρυσαν αποικίες γύρω από όλη τη Μεσόγειο και τον Εύξεινο Πόντο ενώ μετά την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου οι πόλεις και οι αποικίες τους έφτασαν μέχρι τη Κεντρική Ασία και τη σημερινή Ινδία, με τον ελληνικό πολιτισμό και γενικά τον ελληνισμό να εξαπλώνεται σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του τότε γνωστού κόσμου. Σήμερα το Ελληνικό έθνος εξακολουθεί να είναι διασκορπισμένο σε ολόκληρο τον κόσμο, ωστόσο όπως είναι λογικό η πλειονότητα παραμένει εντός των ορίων του σημερινού ελληνικού κράτους και της νήσου Κύπρου. Ιστορικά, ελληνικοί πληθυσμοίκατοικούν επίσης στην Κάτω Ιταλία και τη Σικελία που αποτελούν τη Μεγάλη Ελλάδα της αρχαιότητας, στην Κορσική και τα απέναντι σε αυτή παράλια της σημερινής Γαλλίας, στα παράλια και στην ενδοχώρα της *Μικράς Ασίας, στο Λεβάντε, στην Αίγυπτο, στα παράλια του Εύξεινου Πόντου και στη σημερινή νότια Αλβανία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου

 

Όσον αφορά Ελληνισμό της Μικράς Ασίας … ξεχάστε το … 

 

9k=

Εν συνεχεία στο βάθος χιλιάδων χρόνων …. Ενδεικτικά πιο κάτω… 

 

2Q==

Μεγάλη Ελλάδα, ιδρύθηκε ήδη από την εποχή του Τρωικού πολέμου από τους Έλληνες. 

 

rWhvOo77rGQAAAAASUVORK5CYII=

Η αρχαία Ελλάδα κατά την κλασική περίοδο (362 π.Χ.). ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΞΕΝΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ. 

 

2Q==

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ …. 

 

Z

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ …… 

 

2Q==

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ …. 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ … 

 

9k=

Αυτές είναι από αιώνων οι Ελληνικές πατρίδες
 

2Q==

Z

ΝΑΙ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

 

Και όπως ο Εθνάρχης Καποδίστριας έγραψε και λάλησε …
«…Πόλεις, κώμαι, χωρία κατεστραμμένα, ερείπια, έρημα. Και μένει τούτο μόνον εις τον πολυπαθήν και θαυμάσιον τόπον, ο αρχαιότροπος των οικητόρων αυτού χαρακτήρ, και απόφασις αυτών ομόψυχός τε και άτρεπτος, μηδέποτε να υποστώσι τον τουρκικόν ζυγόν, ουδ’ άλλον ξένον ζυγόν οποιονδήποτε»

 

Στο ερώτημα του Όρτον «Τι πρέπει να εννοήσουμε λέγοντας Ελλάδα σήμερα», ο Καποδίστριας απαντά«Το ελληνικό έθνος αποτελείται από ανθρώπους οι οποίοι από την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως δεν έπαψαν να έχουν την ορθόδοξη πίστη και να μιλούν τη γλώσσα των πατέρωντους, παρέμειναν δε υπό την πνευματική και κοσμική δικαιοδοσία της Εκκλησίας τους, όπου μέσα στην Τουρκία και αν κατοικούν»

 

Στο δε επόμενο ερώτημα του Όρτον (Υφυπουργός Πολέμου και Αποικιών της Μ. Βρετανίας), «ποια είναι τα γεωγραφικά όρια της Ελλάδας», ο Κυβερνήτης απαντά«Τα όρια της Ελλάδας, από τεσσάρων μεν αιώνων διεγράφησαν από δικαιώματα, τα οποία ούτε ο χρόνος, ούτε οι μεγάλες συμφορές κατόρθωσαν να διαγράψουν, διεγράφησαν δε από το 1821 με το αίμα που χύθηκε στις σφαγές των Κυδωνιών, της Κύπρου, της Χίου, της Κρήτης, των Ψαρών, του Μεσολογγίου και στις πολυάριθμεςναυμαχίες και μάχες, στις οποίες δοξάστηκε το γενναίο τούτο έθνος». 

 

Ακόμη και ο Κωλέττης δήλωνε τα πιο κάτω…. 

 

2Q==

Επιμέλεια από Μαρία Ρ. Μέλος ομάδας εργασίας του συγγραφέα κ. Αντωνά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ