Υπήρχε ζωή πριν τον Κυριάκο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι πλέον προφανές ότι οι υποστηρικτές του Κυριάκου Μητσοτάκη του έχουν προσδώσει μυθικές ιδιότητες. Μπορεί κάποιοι να κορόιδευαν τα απίστευτα άρθρα που παρομοίαζαν τον πρωθυπουργό με τον Μωυσή, τον Ηρακλή, τον αυτοκράτορα της Ρώμης μονομάχο Κόμμοδο και λοιπά, κάποιοι όμως φαίνεται ότι όχι μόνο τα πίστεψαν, αλλά και τα ασπάστηκαν σε θρησκευτικό βαθμό.

Χαρακτηριστική η ανάρτηση γνωστού «Μονομάχου του Κυριάκου», ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο πρωθυπουργός μας ήταν αυτός που «μετέτρεψε» σε κακούργημα τον βιασμό ανηλίκων!

884650DA 85E7 4D73 A8D3 A08E4FDFED19
Ο Κυριάκος έφερε τη φωτιά και όχι ο Προμηθέας

Επαναλαμβάνουμε, η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι κανονική και όχι χιουμοριστική. Δεν είναι κάποιο τρολάρισμα στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, αλλά ο συντάκτης εννοεί κάθε λέξη που γράφει.

Δεν θα πρέπει λοιπόν να απορήσουμε εάν στο άμεσο μέλλον δούμε δημόσιες παρεμβάσεις που να υποστηρίζουν ότι ο Κυριάκος ανακάλυψε τον τροχό, ο Κυριάκος εφηύρε το τηλέφωνο (άρα μπορούσε να κάνει ότι γουστάρει με το τηλέφωνο του Ανδρουλάκη), ο Κυριάκος ήταν αυτός που πέταγε χαρταετό και τον χτύπησε ο κεραυνός.

Εάν μάλιστα ο Κυριάκος μείνει λίγο ακόμα στην εξουσία, τότε ως άλλος Μωάμεθ θα επηρεάσει ακόμα και την χρονολόγηση της ελληνικής ιστορίας: «π.Κ και μ.Κ»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ