Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Και τι είναι ο Ανδρουλάκης να μην τον παρακολουθούν; Πακιστανός δολοφόνος;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου διευκρινίζουν ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας Καρολίδου στο Περιστέρι, έχει καταθέσει μια φορά αίτημα ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί.

Δηλαδή, ο Πακιστανός δολοφόνος κυκλοφορούσε ανενόχλητος, ενώ μάλιστα ήταν εμπλεκόμενος και σε άλλες εγκληματικές δράσεις. Μαχαιρώματα και ναρκωτικά.

Όμως, αντί να έχει γίνει η σύλληψη και η απέλαση του, διότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, κυκλοφορούσε ανενόχλητος και ανεξέλεγκτος.

Είναι προφανές ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν παρακολουθούσαν τον Πακιστανό, διότι ας μην ξεχνάμε πως συνελήφθη επειδή άνοιξε το κλεμμένο κινητό της άτυχης Νικολέτας. Για τον Πακιστανό δολοφόνο λοιπόν δεν υπήρχε κανένα Predator να τον παρακολουθεί.

Στις εξηγήσεις λοιπόν που θα δοθούν για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, Κουκάκη και ποιος ξέρει ποίου άλλου, θα πρέπει να υπάρξει σαφέστατη τεκμηρίωση, γιατί τα συγκεκριμένα πρόσωπα θεωρήθηκαν περισσότερο επικίνδυνα για την εθνική ασφάλεια, από τον Πακιστανό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ