Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σοκάρει ο γιος αγνοούμενου του Euroferry Olympia: Κοιμόντουσαν στα αυτοκίνητα γιατί το πλοίο ήταν άθλιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονιζει ο Ηλίας Γεροντιδάκης, που ο πατέρας του που ειναι επαγγελματίας οδηγός, αγνοείται. Αναφερόμενος στις άθλιες συνθήκες που επιρκατούσαν στο συγκεκριμένο πλοίο με το οποιο και ο ίδιος έχει ταξιδέψει αρκετές φορές:

Τελευταία φορά μίλησα με τον πατέρα μου λίγο πριν μπει στο καράβι, όσο ήταν στην Ηγουμενίτσα. Τελικός προορισμός του ήταν η Βαρκελώνη.

Δεν ήταν σωστό το καράβι, δεν είχε πολλές καμπίνες. Είχε μέσα 150 φορτηγά και κανονικά θα έπρεπε να έχει 70-75 καμπίνες και έχει 50. Μας υποχρεώνει να κοιμόμαστε ανά 4. Ο πατέρας μου από ότι μαθαίνω κοιμήθηκε στο αυτοκίντο.

https://youtu.be/eFlZ9o70WH4

Το καράβι είναι άθλιο από κάθε οπτική. Είχε κοριούς, ήταν βρώμικο, δεν είχε συστήματα ασφαλείας, έχω ταξιδέψει άπειρες φορές με αυτό. Ούτε μπάνιο δεν κάνεις σε αυτο το καράβι.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε μαζί του ακόμα και τώρα. Ήμουν στην Ιταλία και ετοιμαζόμουν να έρθω στην Ελλάδα όταν με ενημέρωσαν ότι το καράβι που βρίσκεται ο πατέρας μου, φλέγεται. Αυτή ήταν και η τελευταία ενημέρωση που είχα, δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί του.

Με πληροφορίες απο το protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ