Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το σενάριο της σφαγής στην Ουκρανία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Τάγμα Αζόφ μακελεύει ένα χωριό ρωσοφώνων στο Ντόνετσκ, οπότε o Πούτιν περνάει στην Ουκρανία ένα σώμα στρατού για να προστατεύσει τους ομοεθνείς. Οι ΗΠΑ λένε «Να, η ρωσική εισβολή που σας λέγαμε», και καλεί για βαρύτατες κυρώσεις ή και ΝΑΤΟικη επιχείρηση στην περιοχή.

Έτσι δεν έγινε στο Κόσσοβο; Οι Αλβανοί μακέλευαν Σέρβους, ο Μιλόσεβιτς έστειλε στρατό να τους υπερασπίσει, οι Αμερικανοί τον έβγαλαν σφαγέα, πήραν για άλλοθι και τους υποτακτικούς τους –τις άλλες χώρες του ΝΑΤΟ,- και όλοι μαζί άρχισαν να βομβαρδίζουν την Σερβία.

Έκαναν περατζάδα και διάφορες περσόνες, ο Ρότζερ Μουρ ο πράκτορας 007, η Μπιάνκα Τζάγκερ, και καλούσαν τον κόσμο σε awareness για το δράμα των Κοσσοβάρων και σε καταδίκη του σφαγέα Μιλόσεβιτς.

Κι εδώ, στην Ελλάδα, κάτι εκσυγχρονιστικά Σημιτο-χαμίνια είχαν πιάσει στασίδι στα κανάλια της εποχής εκείνης να μας λένε για τα «καημένα τα Κοσσοβαράκια» και να πανηγυρίζουν τους βομβαρδισμούς.

Απορώ πώς το καθυστερούν οι Αμερικανοί. Αφού το ξέρουν το κόλπο. Φυσικά το «απορώ» είναι ρητορικό. Δεν μπορούν εύκολα να κάνουν το ίδιο με την Ρωσία.

Η Ρωσία δεν είναι Σερβία. Μπορεί και να προκαλέσει Αρμαγεδδώνα, και να τον κερδίσει. Για να δούμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ