Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην αντεπίθεση με άπταιστα ελληνικά, ο Ρώσος πρέσβης στην ΕΕ: «Μου θυμίζει τον Σαντάμ»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σφοδρή επίθεση στην Ούρσουλα, αποκαλύψεις για την κλιμάκωση στην Ουκρανία
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη σχετικά με τη ρωσο-ουκρανική κρίση παραχώρησε στην ΕΡΤ και στον Γιώργο Συριόπουλο ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ε.Ε. Βλαντιμίρ Τσίτσοφ. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία της κρατικής τηλεόρασης και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΤ και έβγαλε «ειδήσεις» λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αν υπάρξουν ευρωπαϊκές κυρώσεις, θα επιβάλουμε αντικυρώσεις»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δεξί χέρι του Πούτιν στις Βρυξέλλες από το 2005, μιλά άπταιστα ελληνικά, καθώς υπηρέτησε ως μέλος της ρωσικής διπλωματικής αποστολής στην Αθήνα, το 1976 και στη Λευκωσία το 1985, και τα… χρησιμοποίησε για να στείλει ηχηρά μηνύματα στην ΕΕ.

Τόνισε ότι η ρωσική στρατιωτική μηχανή δεν είναι αναμμένη, παρά προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο, αποδίδοντας ευθύνες για την κρίση σε θερμοκέφαλους του Κιέβου που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να θελήσουν να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο στην περιοχή του Ντονμπάς.

Σημείωσε πως η Ρωσία δεν συνομιλεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ουκρανική κρίση, καθώς η Ευρώπη ως μη ενιαία στρατιωτική δύναμη συντονίζεται με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με αιχμηρά λόγια, υπογράμμισε πως η Ρωσία δεν φοβάται ευρωπαϊκές κυρώσεις διότι αν επιβληθούν, τότε θα υποχρεωθεί να επιβάλει αντικυρώσεις, με θύματα τους καταναλωτές φυσικού αερίου στην Ευρώπη.

Αίσθηση πάντως προκαλεί η μετωπική επίθεση που έκανε στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, παρομοιάζοντας την με τον Σαντάμ Χουσεΐν!

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί σε λίγη ώρα από την ΕΡΤ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ