Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Τουρκία η ζωή της γυναίκας δεν έχει καμία αξία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρεις δολοφονίες γυναικών σε μια μέρα στην Τουρκια, όλες από γνωστούς τους. Η ζωή της γυναίκας σε αυτή την χώρα δεν έχει καμία αξία, ο ανδρας δεν είναι απλώς το απόλυτο αφεντικό αλλά μπορεί να αφαιρέσει τη ζωή οποιασδήποτε γυναίκας του περιβάλλοντος του χωρίς καμία συνέπεια.

Η Αϊλιν Σοζερ δολοφονήθηκε από άντρα ονόματι Κεμάλ Ντελμπέ, η Σελντά Τας από τον σύζυγό της τον Μεχμέτ Τας και η Βεσιλέ Σονμέζ, από τον γιο της τον Ουγούρ Ντονμέζ. Σε μία μέρα στην Τουρκία οι άντρες σκότωσαν τρεις γυναίκες. Η 29/12/2020 πέρασε ως μαύρη μέρα στην ιστορία της Τουρκίας.

56FB1A89 4CBF 4C85 810E 9570C1334BA5

Η καθηγήτρια πανεπιστημίου Δρ. Αϊλιν Σοζερ-κατοικος Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης, δολοφονήθηκε από τον πρώην φίλο της Κεμάλ Ντελμπέ. Τα αδέρφια της Αϊλιν Σοζερ που δεν είχαν νέα της, ενημέρωσαν την αστυνομία. Η αστυνομία χτύπησε την πόρτα αλλά κανείς δεν άνοιξε. Όταν είδαν πώς ξέσπασε πυρκαγιά στο διαμέρισμα ενημέρωσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν μέσα είδαν τον Ντελμπέ και την Αϊλίν Σοζερ που κείτονταν κάτω. Ο Ντελμπέ επιτέθηκε στους αστυνομικούς που θέλησαν να το συλλάβουν και προσπάθησε να ρίξει πάνω τους εύφλεκτο υγρό. Σε έρευνα που του έγινε βρέθηκαν πάνω του κοσμήματα που ανήκαν στην Σοζέρ και εύφλεκτο υγρό. Κάποιοι από τους αστυνομικούς επηρεάστηκαν από τους καπνούς ενώ ο ύποπτος Ντελμπέ συνελήφθη.

C573E8D0 BC75 41A8 9A60 BBC9DE524FC5

“ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΌ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ”

Η κάτοικος Μαλάτειας Σελντά Τας, δολοφονήθηκε όταν την πυροβόλησε στο κεφάλι ο σύζυγός της Μεχμέτ Τας πού είναι σεσημασμένος για πολλά αδικήματα.

Το περιστατικό συνέβη στην συνοικία Μποστάνμπασί. Για άγνωστο λόγο καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Μεχμέτ Τ. και την σύζυγό του την Σελντά Τ. Στη διάρκεια του καβγά ο Μεχμέτ πυροβόλησε την σύζυγό του στο κεφάλι. Μετά από τις πρώτες βοήθειες η γυναίκα μεταφέρθηκε στο εκπαιδευτικό και ερευνητικό νοσοκομείο Μαλάτειας όπου πέθανε. Ο σύζυγός της ο Μεχμέτ Τ. συνελήφθη από την αστυνομία. Κατά την ανάκριση του στην αστυνομία έχετε γνωστό πως ο Μεχμέτ Τ. είναι ναρκομανής και έχει τα βεβαρυμένο ποινικό μητρώο. Πάνω του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών.

Türkiye’de bir günde erkekler üç kadın öldürdü Kronos News | Bağımsız haber sitesi

tourkikanea.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ