Οι Τούρκοι ετοιμάζουν επίθεση στην Αρμενία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρότατες αποκαλύψεις από την Κύπρια πρώην ευρωβουλευτή και πρόεδρο του κόμματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους για την κατάσταση στα σύνορα Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν και τον τουρκικό δάκτυλο – Τι αποκαλύπτουν πηγές από η Συρία.

«ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ο σύγχρονος Χίτλερ στέλνει χιλιάδες τζιχαντιστές στο Αζερμπαϊτζάν για να επιτεθούν στην Αρμενία. Μεγίστη επιφυλακή στην Αρμενία. Επίκειται η επίθεση στην Σύρτη ενώ ελέγχουν πλήρως την Μισράτα. Πότε θα αντιδράσει η ΕΕ; Οι ΗΠΑ; Μετά το Περλ Χάρμπορ; πολύ φοβάμαι για το Καραμπάχ. η στρατιωτική βάση οι S-400 και ο πυρηνικός σταθμός στο Μετσαμόρ μπορεί να προστατεύσουν την Αρμενία αλλά πολύ φοβάμαι για το Αρτσάχ», αναφέρει σε ανάρτησή της η Ελένη Θεοχάρους.
Οι τουρκικές δυνάμεις άρχισαν να στρατολογούν τζιχαντστές από τη Συρία για να τους στείλουν στο Αζερμπαϊτζάν για να πολεμήσουν με τον στρατό της Αρμενίας.
Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται από τη Συρία και επικαλείται η American Herald Tribune η Τουρκία άνοιξε ειδικά γραφεία σε διάφορα μέρη του Αφρίν για να προσελκύσει μαχητές και να τους ενθαρρύνει να υπογράψουν συμβάσεις (με μηνιαίο μισθό 2.500 δολαρίων) με για να πάνε να πολεμήσουν στο Αζερμπαϊτζάν για μια περίοδο έξι μηνών.
Η Τουρκία προκαλεί και εκεί τον θάνατο. Και με τις ενέργειές της, απειλεί με γενικότερη σύρραξη στον Καύκασο.
Κι «ο σιωπών δοκεί συναινείν». Δηλαδή, η Δύση.
Το μακρύ χέρι της Τουρκίας προκαλεί θάνατο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ