Την Εθνική Φρουρά έστειλε ο Τραμπ στη Μινεάπολη – Φόβοι για γενικευμένη ανάφλεξη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η πολιτεία της Μινεσότα – Για μια ακόμη ημέρα συνεχίζονται οι αναταραχές στη Μινεάπολη μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ – Φωτιές σε αστυνομικά τμήματα, φόβοι για γενικευμένη ανάφλεξη.

Οι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε αστυνομικό τμήμα μετά από συγκρούσεις με αστυνομικούς, καθώς οι διαδηλώσεις κλιμακώθηκαν για τρίτη νύχτα μετά το θάνατο του George Floyd. Πραγματοποιήθηκαν επίσης συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Η Εθνική Φρουρά της Μινεσότα έστειλε 500 στρατιώτες στην Twin Cities.
mineapolis fotia tmima1
Η αναταραχή κλιμακώθηκε περισσότερο όταν ο κυβερνήτης Tim Walz έστειλε 500 μέλη της Εθνικής Φρουράς της Μινεσότα στη Μινεάπολη και στην πρωτεύουσα St. Paul, όταν είδε το επίπεδο καταστροφής από την Τετάρτη – καμμένα κτίρια, συγκρούσεις με την αστυνομία και λεηλασίες καταστημάτων.
Οι εισαγγελείς δήλωσαν την Πέμπτη το βράδυ ότι δεν είχαν ακόμη αποφασίσει εάν θα προσάψουν κατηγορίες σε κάποιον από τους τέσσερις αστυνομικούς της Μινεάπολης, συμπεριλαμβανομένου εκείνου που γονάτισε στο λαιμό του Τζορτζ Φλόιντ λίγο πριν πεθάνει.
Νέα Υόρκη, Οχάιο, Κολοράντο σε κατάσταση ξεσηκωμού, με αναταραχές και εκεί.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_ZIgLDMK8TE&w=711&h=400]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ