Τα blogs σήμερα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CE91CEA1CEA7CE91CE99CE911Οι Έλληνες Ενεργοί Πολίτες έχουν φωτογραφικό αφιέρωμα για το Γύθειο που έχει καταντήσει χωματερή. Βλέποντας αυτά τα χάλια, ας κάνουμε κάτι για τη γειτονιά μας, ιδιαίτερα σε τόσο ονειρεμένα μέρη σαν το Γύθειο αλλά και για τη Γη ολόκληρη όπως μας προτρέπει το citypress-gr. Από την άλλη ο Stephen Miller υπερασπίζει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας θυμίζοντας μας ότι κάπου υπάρχει ένα υπουργείο Εξωτερικών. Η Δημοκρατική Αναγέννηση οργανώνει ημερίδα για το μέλλον του Ελληνισμού, δεν ξέρουμε κατά πόσον μας ενδιαφέρει όταν καταντάμε τη γενέτειρα σκουπιδαριό. Τώρα που αρχίζει και η περίοδος του κυνηγιού, θα διακοσμήσουμε το περιβάλλον με πλαστικά φυσίγγια, πλαστικά κυπελάκια, καλαμάκια, αποτσίγαρα και σακούλες, απαραίτητα αξεσουάρ του Έλληνα κυνηγού που δεν σέβεται την Αρτέμιδα, υποτιθέμενη προστάτιδα του. Δείτε και το σχετικό βίντεο από το Greekblock.

Κατά τα άλλα, ο πρωθυπουργός σήμερα έχει διάγγελμα και τα παπαγαλάκια μιλάνε για πρόωρες εκλογές. Αν είναι αλήθεια, ο πρωθυπουργός θα μας κάνει ρόμπα και θα σκίσουμε τα blogoΠτυχία μας. Εκλογές μπορεί να δούμε, μείωση επιτοκίων όμως ποτέ, όπως εύστοχα παρατηρεί και το Kosmosnews.

Το press-gr έχει βαλθεί να ανακαλύψει όποιον υπουργό έχει φάει ξύλο, λες και είναι κάτι περίεργο. Βρείτε μας βρε παιδιά κάποιον που ΔΕΝ θέλει να δείρει υπουργό, ΑΥΤΟ θα είναι είδηση.

Το Τρωκτικό συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ και τα νεύρα μας, δημοσιεύοντας είδηση ανά δύο λεπτά. Με τέτοιες επιδόσεις, τι να τα κάνεις τα ρομποτάκια! I-reporter σου κρατάμε κακία και δεν αναδημοσιεύουμε τίποτα (εσείς όμως μπείτε να δείτε!), Το ίδιο και στο Infognomon, Strategy-Geopolitics, Geopolitics-gr, Realpress-gr έχουν ενδιαφέροντα θέματα. Το ίδιο και το Defence.net για να μην τρώτε κουτόχορτο.

Ρεσάλτο φανατικά, για να δείτε πως φιμώνονται οι ελεύθερες φωνές από τους πορνοβοσκούς των ΜΜΕ και τέλος ο άθλιος φίλος μας ο Antinews που με τις ευθείες αποκαλύψεις του δείχνει την πραγματική διάσταση των σκανδάλων και την απόπειρα συγκάλυψης τους. Φιρί – φιρί το πάει να γίνει Ρεσάλτο και αυτός στις αγωγές!

Εμείς εξακολουθούμε να έχουμε τα πρωτεία ως το μοναδικό Blog που έχει φάει αγωγή από Ξένο νομικό πρόσωπο. Τα ντόπια μας έχουν γραμμένους!

ΥΓ. Σιγά μη συμφωνούσαν. Πιθανότερο είναι να συμφωνήσει ο Γρουέφσκι με το φανταστικό Taxalia!

Για χαλάρωση οπωσδήποτε Καφεδάκι στο Καφενείο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ