Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Εμβόλια με το ζόρι….

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

…με τσίμπημα κουνουπιών!
u17405596Ενώ εδώ γράφω για το δικαίωμα του κάθε γονιού να μην εμβολιάσει τα παιδιά του λόγω των κινδύνων που ενέχουν τα “κλασικά” εμβόλια, το ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκεϊτς έδωσε πρόσφατα 100.000 δολάρια σε 22 επιστήμονες, οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν τα κουνούπια σε ιπτάμενες σύριγγες εμβολίων! Σύμφωνα με το ίδρυμα η χρηματοδότηση έχει ως σκοπό την “έρευνα τολμηρών και εν πολλοίς νεωτεριστικών τρόπων βελτίωσης της παγκόσμιας υγείας”. Τα χρήματα δόθηκαν σε έρευνες σχετικά με το AIDS, τη φυματίωση και την εθιστική ανοσία στα φάρμακα. Ανάμεσα στις παραπάνω έρευνες χρηματοδοτήθηκε και αυτή του Iάπωνα Hiroyuki Matsuoka του ιατρικού πανεπιστημίου του Jichi, που πιστεύει πως μπορεί να μετατρέψει τα κουνούπια σε ιπτάμενες σύριγγες που μεταδίδουν εμβόλια… (Πηγή AFP, 22. Okt 2008)
AA028402Με τέτοιες έρευνες, αναρωτιέμαι πόσο πολύ μπορεί να έχει προχωρήσει η διαστροφή του ανθρώπου. Αναρωτιέμαι ποιος δίνει το δικαίωμα σε όλους αυτούς να “με εμβολιάσουν” μέσω κουνουπιών -σε περίπτωση που πετύχει ο Ιάπωνας στην έρευνα του- δίχως να με ρωτήσουν ή να με ενημερώσουν! Αναρωτιέμαι που είναι τα όρια της ελευθερίας στην αυτοδιάθεση και στη δημοκρατία και που αρχίζει η ευγονική διαστροφή… Πάντως έχω την αίσθηση πως τέτοιου είδους έρευνες μόνο την παγκόσμια υγεία δεν προάγουν.
Η επιστήμη στην υπηρεσία του κέρδους είναι σύνηθες φαινόμενο. Το πρόσχημα της δημόσιας υγείας για ασυνείδητες ενέργειες γίνεται δυστυχώς κανόνας στις ημέρες μας. Μπράβο στη Βίκυ πάντως που επιμένει να φέρνει στην επιφάνεια θέματα “αόρατα” για τα κύρια ΜΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ