Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Το έγκλημα της κυβέρνησης εις βάρος των πολύτεκνων οικογενειών. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σσΟ: Η αποθάρυνση της Δημιουργίας είναι Δολοφονία.
Εκδήλωση Πολυτέκνων Οικογενειών , Κυριακή 23/05/2010, στις 11πμ, στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα τα σκληρά οικονομικά μέτρα που οδηγούν σε διάλυση,κυρίως, την Πολύτεκνη Οικογένεια, γιατί τα βασικά προϊόντα ΑΝΑΓΚΗΣ και ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ δεν είναι για 1 ή 2 άτομα, αλλά το λιγότερο για 6 ή 7 και άνω !!!
Πέρα από αυτό, κάθε ευρώ περικοπής μισθών,δώρων,επιδομάτων βυθίζει σε απόγνωση τις οικογένειες με άνω των 4 παιδιών,γιατί έχουν και άλλα έξοδα ( σπουδές, φροντιστήρια ξένων γλωσσών κλπ )
Καταργούνται όλες οι ρυθμίσεις που δίνουν ανάσα στην Πολύτεκνη Οικογένεια και στα παιδιά τους, το αφορολόγητο όριο για την ακίνητη περιουσία είναι 400.000 ευρώ ( ίδιο και για τον άγαμο, αλλά και τον πολύτεκνο με 7 παιδιά !!!).
Στη ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους καταργήθηκε η έκπτωση 50% για τους Πολύτεκνους που ίσχυε πριν, ειδικά όταν οι Πολύτεκνοι έχουν μεγάλη ΑΝΑΓΚΗ στέγασης των νεώτερων παιδιών τους. Μιλάμε για εξόντωση των Πολύτεκνων Οικογενειών σε κάθε επίπεδο, σε σημείο που θα μιλάμε στο άμεσο μέλλον ( ίσως και από ΦΕΤΟΣ ) της μείωσης του αριθμού των γεννήσεων και των Πολυτέκνων, με δραματική επίπτωση στο δημογραφικό της Ελλάδας.
Είναι συγκινητικό ότι χιλιάδες συνάνθρωποι μας, άγαμοι ή έγγαμοι χωρίς τέκνα,συγκλονίζονται όταν μαθαίνουν για όλα αυτά τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα για τους Πολύτεκνους και εξοργίζονται περισσότερο από τους Πολύτεκνους για την άδικη, άνιση οικονομική κατανομή των βαρών σε βάρος των Πολυτέκνων.
Καλούνται όλοι οι Πολύτεκνοι από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα να δώσουν το παρών στη ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας,μαζί με τα παιδιά τους,τους γονείς τους και τους φίλους τους. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ απουσίας,παρά μόνο σοβαροί λόγοι υγείας.
Όσοι είναι από μακρινές περιοχές, ας έρθουν να εκκλησιαστούν την Κυριακή το πρωί σε ενορίες του κέντρου της Θεσσαλονίκης, δίπλα στα Πανεπιστήμια.Επίσης, οι Πολύτεκνοι της Βόρειας Ελλάδας ή της Θεσσαλίας μπορούν να έρθουν και από το Σάββατο.
Επιπλέον,όσοι έχουν γνωστούς Πολύτεκνους που ζουν στη Θεσσαλονίκη ή τη Βόρεια Ελλάδα,ας τους ενημερώσουν με τηλέφωνα ή εμαιλ, για την ώρα και την ημέρα της ειρηνικής συγκέντρωσης, στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, δίπλα από την Θεολογική Σχολή, απέναντι από την ΔΕΘ.
Παρακαλούνται όλες οι Μητροπόλεις,οι ενορίες της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών :
α) Να ανακοινώσουν στο εκκλησίασμα την είδηση της συγκέντρωσης των Πολύτεκνων Οικογενειών.
β) Να ολοκληρώσουν τη Θεία Λειτουργία και τον Εσπερινό της Γονυκλισίας μέχρι τις 10.30 π.μ.
Η προσέλευση των Πολυτέκνων Οικογενειών ( γονείς και παιδιά ) θα συνεχίζεται και μετά τις 11 πμ. Μπορείτε να έρθετε και 11.15 και 11.30.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ, για να ακουστεί και η δική μας φωνή αγωνίας, πάνω από κόμματα και ιδεολογίες, όχι μόνο για την προσωπική μας επιβίωση ( που έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολη ) αλλά γι’ αυτό τον δύσμοιρο τόπο που τρώει τα ΠΑΙΔΙΑ του…
(  http://ierapostoli.wordpress.com/2010/05/22/politeknoi_ellada/ )
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης οι  Άγιοι Πάντες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ